2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
@مامانجوجوبودم     @بامدادخمار     سلام من رفتم پیش یه دکتر طب سنتی برای ...

عزیزم همه دکترهای زنان میگن بهتره قبل بارداری به وزن نرمال برسی رژیم غذایی درست و اصولی داشته باشید ورزش کنید یعنی همه کارهای ما‌ برای بچه دار شدن‌مفیده

قربونت برم  اره خداراشکررررررر شکست خورد 😂😂

دمت گرم👏👏👏👏👏😍😍😍😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش امروز رو دادی عزیزم؟

بله بخدا عزیزم 🥺🥺😢

چند دیقه پیش دادم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
دمت گرم👏👏👏👏👏😍😍😍😍

قربونت همه ش بخاطر راهنمایی های شماهاس 🥰🥰

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
قربونت همه ش بخاطر راهنمایی های شماهاس 🥰🥰

بخاطر اراده خودته😍😍😍🌹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
رو 76 موندی خب.

آخه استپ مال وقتیه که بی کم و کاست رژیمو رعایت کرده باشی و ورزش منظم و...

نه منکه همش کربوم بالاست و هی از مجازم میزنه بالا و ورزشم ۳_۴ روز تو هفته دارم فقط😔

حق میدم به کم نشدنم.گفتم که کلی هم ذوق میکنم که زیاد نکردم

چیکار کنم سهیلا😢😢نه وقتی برا ورزشم میمونه نه انرژی یی😞😞

رژیمم رعایت میکنم اما وقتی بچم شبر میخوره دیگه بعدش هیچی نمیفهمم😭😭مخصوصاااا نصفه شبا

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اره عزيزه دلم ميرسي چرا نرسي مطمعم باش خوب رعايت كني به زودي ميرسي منم ٩٦.٤٠٠ بود وزنم

بخدا این دوهفته همش دارم کنترل میکنم همسرجان انقد خوراکیایی ک من دوسدارمو خریده زجر میکشم اما فعلا نخوردم .الانم با جعبه زولبیا بامیه اومد😭😭

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
گلهای من وزن شروع و وزن هدفتون رو بهم بگین. @mediiisaa     @baharak2017     ...

سلام وزن شروع 78.وزن هدف 68

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
بخدا این دوهفته همش دارم کنترل میکنم همسرجان انقد خوراکیایی ک من دوسدارمو خریده زجر میکشم اما فعلا ن ...

من خودمو ميدوني چجوري زجر ميدادم تو اينستا پستاي غذا خوردناشونو ميديدم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

99/2/7

س:استامبولی پلو دو کفکیر چای دوعدد دو عدد قند دو لیوان آب 400ک

افطار :فرنی یک کاسه 200

شام :کتلت سه عدد دو کف دست نان سنگک 400

م وعده :طالبی دو قاچ. سیب پرتقال 200

مصرفی 1300 

@مامان_الیساهستم

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
من خودمو ميدوني چجوري زجر ميدادم تو اينستا پستاي غذا خوردناشونو ميديدم

الان داره زولبیا بامیه چشمک میزنه🤯🤯🤯سعی کردم کلا شیرینی جات مصنوعی نخورم همش طبیعی

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
بله بخدا عزیزم 🥺🥺😢 چند دیقه پیش دادم

قسم نخور عزیزم قبولدارم حرفتو.

ببخشی. سرم شلوغ بود امروز.😘

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
الان داره زولبیا بامیه چشمک میزنه🤯🤯🤯سعی کردم کلا شیرینی جات مصنوعی نخورم همش طبیعی

بهترين كارو ميكني 

من از اول رژيمم نه قند خوردم حتي نه شكر 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘