2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
نگین جونی سایزات چنده 

عشقم بالا واست نوشتم من زیاد در بند سایز نیستم چون بدنمو دوست دارم فقط رو سایز رونام حساسم که ۵۹ هست من همیشه فقط سایز رونمو میگیرم از بقیش اطلاع ندارم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باشه عزیزم

من شما رو واسه وزن تگ کردم خودتون میزارین تو تاپیک وزن؟

یا من باید بزارم؟

فقط چون هفته قبل پریود بودم نمیدونم‌دقیق چقدر کاهش داشتم!

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
عشقم بالا واست نوشتم من زیاد در بند سایز نیستم چون بدنمو دوست دارم فقط رو سایز رونام حساسم که ۵۹ هست ...

ندیدم عشقم🙃🙃🙃

منم همیشه دور ران پام ۵۸ بود دور کیونم۹۸ اون موقع ها خوب بود 

الان چیه رون پا ۶۱-۶۲ 

دور کیون ۱۰۴😭😭😭😭

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

گزارش#  

@donyay_kochak  

صبحانه:1نان تست+1خرما+1لیوان چای=115

نهار:1نان تست+سوپ جو=405

میان وعده ها:خرما+طالبی+شیرموز=235

شام:دارم میرم خونه مادرشوهر نمیدونم چی دارن🙈

آب 7لیوان

ورزش نیم ساعت حلقه

کالری مجاز 1284

کالری مصرفی755

530 تا مونده نمیدونم شام چی دارن

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪
من باس.ن و رون بزرگ دارم به خاطر همون زیاد میزنم رونام الان ۵۹ اگه بشه ۵۵ عالیه من سایز برام مهم نیس ...

@سحررخانومی  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم سلام  کالری شامت خیلی بالاست و میانوعده خوبی نداری متاسفانه  کالری بندی امروز اشتب ...

میدونم آجی. خونه مامانمم اینجا همه روزه آن بجز من😐

خیلی نتونستم بخورم

گفتم کالری رو با شام پرکنم

حق باشماست مرسی از تذکر

اجییییی

میگم من وسط ورزش هام بچه ام خیلی گریه میکنه

ینی ممکنه ی ورزش 45 دقیقه ای دوساعت طول بکشه

یا مثلا ی اسکات صب برم. دوساعت بعد ادامه شو

طوریه‌؟ تاثیر منفی تو کاهش داره؟ 

سوال دوم این ک دیگه همت پیاده روی کردن ندارم. ورزش فقط قدرتی باشه تاثیر منفی داره؟ چرا؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍