2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836418 بازدید | 290067 پست

@kiarash_mami  

گزارش#  

افطار دو كف دست نان تافتون ٥٠ گرم پنير دوقاشق حلوا ٢43 كالرى

شام كباب تابه اى دوتكه ١٠&١٠سالاد شيرازي١٠ قاشق ٤٣٩ كالرى

ميان وعده دوتا خرما  يك دونه پرتقال يك دونه سيب و موز ٢٠ گرم تخمه افتابگردان٣٩٣ كالرى

كالرى مجاز ١١٤٠ مصرفى١٠٦٦

@مامان_الیساهستم    سهیلا جون به زیر گروهات بگو تا قبل ۷ وزناشونو بگن  بهت الهه جون ...

وای نه😑😑😑

استیکراااااات🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اشتبا فرستادی😁😁😁🤦‍♀️

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@عروسترکم     گزارش# گلم من سحری دو کف دست بربری خوردم با 3 تا ناگت اما افطار مهمونم ...

سعی کن مراعات کنی و حجم سنگینی رو برای افطار یا شام نذاری

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ممنون عزیزم به لطف پیگیریهای شما    

❤🌹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بچه ها همه تا ساعت۷ وقت دارین  وزناتونو بگین  @nazijun     @barankhanomi & ...

عزیزم میشه من فردا بگم 

ما تهرانیم هوا خیلی بده نمیتونم برم بیرون 😔😔😔

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
@kiarash_mami     گزارش#   افطار دو كف دست نان تافتون ٥٠ گرم پنير دوقاشق حلوا ٢4 ...

عزیزم خیلی خوبه❤وررزشم کن حتما بعد افطار تا سحرم حتما مایعات زیاد بخور🥰🤗

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
😄😄😄😉

فک نمیکردم لاریا تو نی نی سایت باشن

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
گزارش# برای سپیده جونم ص👈نیمرو+شیر+نان،خرما(۴۰۰) ناهار👈عدس پلو+ماست خیار(۳۵۰) میانوعده👈فندوق ...

وزن اولیه95,وزن هفته پیش۹۲۶۰۰،وزن امروز ۹۱۸۰۰

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

@donyay_kochak  

سلام نگین جان

من نمیدونم چرا وزنم اذیت میکنه😭

با این که رعایت کردم200گرم افزایش داشتم😭😭

شدم56/500

هرچند دیشب یه اشتباهی کردم حواسم به وزن کشی نبود چندتادونه زیتون خوردم شوربود 

ولی ناامیدنیستم باز رعایت میکنم ببینم هفته بعدچی میشه

نمیدونم چرا وزنم داره مقاومت میکنه برای کم شدن موقع زیاد شدن اصلا مقاومت ازخودش نشون نمیده بی تربیت😁😁😭

وزن شروع.            زن فعلی.         هدف

57/500.                  56/500.           49

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
عزیزم میشه من فردا بگم  ما تهرانیم هوا خیلی بده نمیتونم برم بیرون 😔😔😔

عزیزم وزن وسط هفته قبول نیس  امروز نگی میره تا هفته بعدی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
وای نه😑😑😑 استیکراااااات🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اشتبا فرستادی😁😁😁🤦‍♀️

عجحججب دقتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣دمت گرم خندیدم بعد ی مدت👌👌👌🤣🤣🤣

عجحججب دقتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣دمت گرم خندیدم بعد ی مدت👌👌👌🤣🤣🤣

منظورم بالا بود زیبا 🤨

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
فک نمیکردم لاریا تو نی نی سایت باشن

من ساکن لارم

البته دو رگه ام

مامانم شیرازیه

بابام لاری

خودمم بزرگ شده شیرازم

اینجا ازدواج کردم و موندگار شدم

ب هر حال خوشبختم ❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزيزم من راس ساعت ١٢ ظهر گزارش ٦ارديبهشت فرستادم كي گفته نفرستادم ؟ فك كنم اصلا اين موضوع دقيق چك نم ...

عزیزم دعوا نداریم ک

اگه تگم‌کرده باشی تو اعلاناتم میاد

چون تعداد صفحه ها زیاده من‌نمیتونم همه پست هارو بخونم تا گزارش شما رو ببینم

و اینکه زود قضاوت نکن ک این موضوع چک نمیشه🙏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤