2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836401 بازدید | 290067 پست
کامل رعایت کردی عزیزم؟  دلایل کم نشدن وزن را بخون

اره .کامل رعایت کردم .فقط زیاد نمی تونم ورزش کنم به خاطر روزه گرفتن .تاپیکو خوندم .بعد از ظهر دوباره وزن کنم ؟من ساعت ۳ سحری خوردم اونم پلو خوردم .می تونه ربطی داشته باشه یا نه؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#   @donyay_kochak   سلام نگین جون سحری ۲کفگیرعدس پلو  نصف لیوان سبزی خورد ...

عشقم چیزایی بخور که سیر کنندگی بالا داشته باشه اما کالری کم که بتونی طبق کالریت زیاد بخوری ..... مثلا سوپ جو شام بخور خیلی خوبه ...... وعده هاتو زیاد کن از افطار تا سحر اما مقدار غذا کم اینجوری اصلا احساس گشنگی نمیکنی چون همش در حال خوردنی من خودم هر نیم ساعت یه بار دستم به دهنمه 😋

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
باشه عزیزم

ممنون که این قدر مهربونی عشقم 😘😘😘😘

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

سلام سلام 

روزتون بخیر خوشگلای باربی😍

کاهشاتون مبارک😄

من هنوز دشوری نرفتم 

چی کار کنم این دشوری بی تربیت بیاد 

البته عصری باید خودمو وزن کنم ولی این بی تربیت نیاد گتد میزنه به همه چی

همینجوری کاهشم مورچه ای هست یهو دیدین هیچی کم نکرده باشم خودمو بکشم 😭😭😭😭

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
سلام زیبا جون  وزن هفته قبل 66200،الان 64700 کاهش همه دوستان مبارک  ممنون زی ...

@kiarash_mami  

یادم رفت تگ ت کنم عزیزم  

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
@donyay_kochak     سلام نگین جونم ببخشید دو روز گزارش ندادم روزه بودم نشد اونقدر رعایت ...

عزیزم وزن کشی در روز غیر یکشنبه خلاف قوانین تاپیکه 🙄به قوانین احترام بزاریم 

شاید نزدیک پربودیته عزیزم ؟؟؟؟؟ یا تو این روز رعایت نکردی من که گزارشتو ندارم ببینم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عاااالیع عزیزم تبریک میگم بهت

فدات شکوهی 😘

دمتون گرررم بابا عجب کاهشی داشتید من که فعلا از بس حرص خوردم سردرد شدم .روزه هم هستم 😭😭😭😭

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

سحری=ده قاشق خورشت کدو با مرغ +سیب+ماست (۴۸۰)

افطاری =خرما یک عدد +بامیه یک عدد مجبور شدم بخورم +شیر یک لیوان+پنیر+کره+نان ۳ کف دست (۴۵۹)

شام =سوپ مرغ دو لیوان (۳۸۲)

کالری مصرفی(۱۳۲۱)

کالری مجاز (۱۳۳۴)

ورزش =پیاده روی یک ساعت و نیم +دراز و نشست ۱۰۰تا

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

دوستان تاپیک وزن بازه یا نه؟

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.