2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829366 بازدید | 290067 پست

گزارش.بزنیم#  

@مامانجوجوبودم  

سلام سرگروووووه من از زرد اومدم😍😍😍کاهشم شده ۱۵ کیلو

صبحانه:۲نون سوخاری+۱کبریت پنیر+۱قند=۲۸۰

ناهار:۵قاشق برنج+۵قاشق قورمه سبزی+۱۰تا زیتون=۳۵۰

میانوعده:۱ساقه طلایی+۴۰نخود +۱قند=۱۰۰

شام:۱۰ ق عدسی= ۳۵۰

۱۱۰۰ تا اینجا

شب میوه هم می خورم سیب وخیار و پرتقال

که جمعا میشه۱۳۰۰

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

گزارش_سرگروه#  

گروه_نارنجی2#  

من بدنم عادت داره به سحری نخوردن ویا مثل صبحانه خوردن 

سحری(صبحانه)،

شیر+خرما(۱۵۰کالری)

شام

تخم مرغ آبپز+نان سنگک+سس کچاب(۲۹۸کالری)

میانوعده

خرما،ارده،شیره خرما (۱۸۴کالری)

افطاری

کوکوپیازچه،نان سنگک،سالاد فصل بدون سس۳۰۰گرم،سس ماست(۴۴۸کالری)

کالری مجاز ۱۰۸۰

مصرفی۱۰۸۰بدون فست 

من کلا ایام رمضان ورزش نمیکنم 

مواد غذایی برنامه من

(پروتیین+فیبر بالا+کربوهیدرات مفید+چربی مفید+لبنیات+غلات)

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین.. خیلی خوبهههه👌👌👌👌

مرسی مهربون😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
عه دقیقا مثه همیم  دور شکمتون چنده من خیلی رو مخمه پهلوهام زیادن🤕🤒

اره عزیز دلم..

من دور کمرم۷۶

دور شکمم ۹۳..از اول رژیم ۱۰سانت کم شده..۱۰۳بود ااول🙆🙊

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خوش بگذره عزیزم

فدات❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
😂😂سرگروهی خیلی سختههه

آره خدایی باید خیلی وقت گذاشته شه ولی بخدا من که دعاتون میکنم خدا خیرتون بده بودنتون بهم انگیزه میده و انرژی

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
زیبا جون من ۴۰۰گرم کم کردم تو پریودی وزن کردم خوب بود عایاااااا؟؟؟؟؟ 😅 یا نباید وزن میکردم!!!

عزیزم تو پریودی خیلی خوبه ۴۰۰ گرم😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
فدای تو مهربووون ❤❤❤🤗

تمنا حامله ای😑مگه پریود نیستی؟

جداااا؟؟؟ 😍😍😍 خوب خداروشکر 😀 مرسیییی عزیز دلمممم 😘🤗

فدات بشم عزیزم انءشالله زود زود ب هدفت برسی❤

تمنا حامله ای😑مگه پریود نیستی؟

حاملهههه🙆🙆🙆🙆🙆

خاااک عاالممم نه باباااا😆😆😅😅

حامله کجااا بووددد🙆

اون دوستمون در مورد امضام گفته بود😂😆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵