2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836401 بازدید | 290067 پست
😢😢😢😢 اشتباه کردی روز اول دکنر نرفتی بخیه بزنی😠

ترسیدم ولی اره اشتباه کردم😞

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام عزیزم وقتی نمیتونی ورزش کنی اجباری در کار نیست. ایشالا هروقت تونستی ورزش کن.

با کالری شماری بدون ورزش، وزن کم میکنم؟؟؟؟ یا کالری کمتری مصرف کنم.. وزنم 77،،1440خیلی برام زیاده، نمیتونم انقدر بخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااااای بچه ها دارم ذوق میکنم 😝😝😝😝😝 اون هفته ۲۰۰ تا کاهش بد جوری زوده بود تو برجکم جوری که ای ...

مبااارکه نگینی.

ایوووووول.👏👏👏👏👏.

منم با لباس و بدون دشوری  800 تا کاهش داشتم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خوندم واسه همین گفتم الان بگیرم یا عصری چون دیدم بچه ها دارن میزارن  وزن شروعم۶۷/۷۰۰ وزن فعلی۶ ...

کاهشت مبارک عزیزم❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@helenaa96     @zizigoli     @مریمجوووونشم     بچه ها گزارش ند ...

سلام 

گزارش#  

دیروز صبحانه ۴ تا کیوی ناهار هشت تا قاشق برنج و رون مرغ آب پز شده شام ۱۰ تا قاشق حلیم بادنجان کالریش رو حساب نکردم 

گزارش امروز صبحانه یه تیکه هندونه و یه کیوی ناهار جیگر دل و قلوه سرخ شده  شده شام کوفته سبزی یه دونه کالریش رو هنوز حساب نکردم شب بهتون میگم چند کالری شد 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
وزن شروعم ۶۵ بود الان رسیدم ب ۶۴ وزن هدفم ۵۸😍چشم گلم رعایت میکنم

مرسی❤

گزارش#   سحری کشک بادمجون خوردم ۳۵۰ کالری واسه افطارم حلیم که میشه۶۰۰ کالری جمع ۹۵۰ کالری م ...

عزیزم قبول باشه منم دعا کن🙏کشک بادمجون تشنه ات میکنه دختر جون سحرها نخور

سلام گلم @سمیه1396     وزن هفته قبل ۵۳ وزن امروز۵۲،۳۰۰ فقط ۷۰۰ گرم کاهش داشتم😤

سلام گلم

خیلی هم خوبه👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم من که تگتون کردم وزن کشی رمضان رو بخونین 😏 زهراااااااااا از تو بعید چرا نخوندی 🤨🤨🤨 گلم ب ...

میدونم عزیزم  نرفتم ک 😂عصرباید برم. دسشویی ک  نرفتم استرس گرفتم 😑😥میترسم زیادنشون  بده 😑البته ببخشیدا

خدایا شکرت