2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836401 بازدید | 290067 پست
منم گفتم که پیام نور نیس که نیمه حضوری باشه الکی که الهه قانون ننوشته

من بهشون گفتم گفت مشکلی نیست 

ولی بازم مرسی وزنمو دیگه نمیگم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرگروه جون منم روزه ام بعد از ظهر وزن کنم یا اینم درسته؟؟؟

امضاتم درست کن عشقم

کاهشت مبارک👏🏻👏🏻👍🏻💪🏻💪🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اره خیلی بد😞هنو درد داره لعنتی حیف میگم خوشتون نمیاد وگرنه عکسشو میزاشتم

بمیرم عزیزم🥺🥺😢😢

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
عزیزم قبول باشه  میخوای ساعت 12هم دوباره وزن کن وزنتو بگو عشقم

مرسی فدات چشم 

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

سلام عزیزدل🧡⚘

گزارش#  

@هستی،بانو  

🧡صبحانه

۴۰گرم نان روستا+۱ق غ نوتلا..۲۲۰کالری

🧡م.و

۱عدد کیوی..۳۳کالری

🧡ناهار

۱ کفگیر برنج+۳ ق غ خورشت قیمه بادمجان..۲۹۳کالری

۵ق سالادشیرازی..۲۷ کالری

🧡م.و

۱لیوان شیر کم چرب...۱۱۴کالری

۱عدد کیوی ۳۳ کالری

🧡شام

۴۰گرم نان روستا+۱ تخم مرغ نیمرو..۲۳۳کالری

🧡م.و

۱پرتقال +۱عددکیوی...۹۲کالری

🧡کالری مجاز ۱۰۵۰

🧡کالری مصرفی ۱۰۵۰

🧡ورزش ها هم نیم ساعت میاده روی+۵۰ پروانه+انجام آپ ورزشی

🧡مصرف ۸ لیوان اب

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
امضاتم درست کن عشقم کاهشت مبارک👏🏻👏🏻👍🏻💪🏻💪🏻

مرسی عزیزم همچنین برای شما هم مبارکه ایشالا بیشتر کم کنی 😉😉😉

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
شوما که کلا گزارش نمیدی😒😒😒

@مامانجوجوبودم‍ عزیزم الان وزن کنم ؟؟ یا بعد از ظهر ساعت ۳ سحری خوردم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
میتونی الان وزن کنی میتونی هم ساعت 12 وزن کنی ولی تا قبل 1 وزنتو بگو بهم

باشه ۱۲ وزن میکنم میگم عزیزم .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
@بامدادخمار    عزیزم یاشار مامان را وارد لیست کتم یا نه میگن انگار با خودتون صحبت کردن ف ...

مرسی فقط خواستم بخاطر گروه بندی وزنم بگم پروفایل عوض کنم انگیزه بگیرم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم