2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@sepiiiiiideh سلام به همگی و سپیده جون نماز روزه همگی قبول

سحری:کته۷ق+خورشت۲ق+۱خرما+۲قند۲۹۵
افطار:چای+خرما ۱۹
شام:سینه مرغ و سیب زمینی سرخ شده+لواش۱/۲
م و:چای و قند
آب:۱لیوان سحری افطار هرچقدر تونسم میخورم
ورزش:میکنم
مصرفی۷۲۷

عزیزم اشکال نداره     اسمم زینب  بله یه پسر 10ماه دارم روزه امروز   بودم شا ...

برای این روزه رو پرسیدم که ببینم افطار وسحری چی میخوری خوشگلم

وگرنه اگه سختته نی نی شیر میدی روزه نگیر 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@مامان_الیساهستم ‍  گزارش#   افطار: ۳۰گرم لواش+۱ خیار +۱ گوجه+۱۰گرم پنیر+۱گردو+ ...

این سحری مال فرداته؟

خوبه مال افطار امروزت.

ولی سحری سوپ بخوری بنطرم خوب نیست. پلو میگو رو بذار برای سحر فردات.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
این سحری مال فرداته؟ خوبه مال افطار امروزت. ولی سحری سوپ بخوری بنطرم خوب نیست. پلو میگو رو بذار بر ...

یعنی، برنامه افطار و شام امروز ب اضافه سحر فرداس؟ منظورم سحری برا فردا حساب میشه؟ 

به حکمتش دل بسپار 🌿
انشاءالله ممنونم عشقم اسم شوهرم علیرضاس همه خانوادش بش میگن علی🙈🙈

ای جانم. ایشالا ک هرچی خیرتونه. هیچی رو ب زور از خدا نخواه. اینو از خواهرت بشنو

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزم ببین اگه بخوای هرکسی هر چیزی بیاره و تو بگی وای نمیشه..زشته...باید بخورم..ناراحت میشه و فلان.. ...

اره گلم درست میگی 

ولی الان چون همه کالریومیمونه واسه شب  نمیشه پیش بینی کنی چی میخوای بخوری.

چون کلا تاماه رمضون ما اهل شام خوردن دیگه نیستیم همون اش یا سوپی که میخوریم دیگه سیریم تابعدکه میوه ای چیزی بخوریمـدیشبم با اینکه خورشتم اماده بود ولی اصلا میل نداشتم به جاش میوه خوردم.

بازم هر چی شما والهه جون بگین درستره  گلم من همونوانجام میدم عزیزم❤🌹

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
موفق باشی گلم هر وق کم بیارم تو رو یادم میمونه😊😘

لطف داری 

امیدوارم زود به نتیجه دلخواهت برسی

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
واااای چ بد. حالا اگه رزیم نبودی و لاغر بودی برادرشوهرت شیرینی فروش نبود😃. چالش حذف بامیه و زولبیا ...

اره والا😂😂

كاش اون يكي ام فست فود بزنه😂😂😂😂😂😂😂😂

واي تولوخدا تا سال ديگه بايد صبر كنم اونوقت تا باميه بخورم اخه فقط ماه رمضونا كيف ميده اين چيزا😭😭😭😭😭

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
یعنی، برنامه افطار و شام امروز ب اضافه سحر فرداس؟ منظورم سحری برا فردا حساب میشه؟ 

اره گلم از 12 و 1 شب هرچه بخوری جز فردا میشه. سحری ساعت 4 و 5 صبحه

تقریبا  از اسفند ماه  با تاپیک شما پیش  میرم  وهرروز نیم ساعت هوازی نیم ساعت قدر ...

هر روز برنج اونم ٨ قاشق زياد نيست؟

برنج هفته اي سه روزه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@donyay_kochak  

گزارش#  

سلام نگین جون ..گزارش امروز

🦋۲قاشق سرکه سیب در نصف فنجان اب ولرم🦋

صبحانه:۱.۵ملاقه شیر بدنج+۲خرما(۲۷۸)

میان وعده:۱هویج+۱کیوی+نصف موز(۱۰۷)

ناهار:🦋۲قاشق سرکه سیب در نصف فنجان اب ولرم🦋۱۰قاشق غ یتیمچه+۲کف دست نان بربری+۵قاشق غ ماست کم چرب(۳۴۹)

میان وعده:۵پسته+۵بادام(۶۴)

شام:🦋۲قاشق سرکه سیب در نصف فنجان اب ولرم🦋۱۰قاشق فرنی+۲قاشق چ عسل(۲۰۰)

میان وعده:نصف لیوان شیر کم چرب(۹۳)

کالری مصرف شده:۱۰۹۳

۶لیوان چای سبز +۸لیوان اب

*سوال

مایعات زیاد مصرف میکنم میترسم معدم بزرگ شه.بنظرتون کمترش کنم؟

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
اره والا😂😂 كاش اون يكي ام فست فود بزنه😂😂😂😂😂😂😂😂 واي تولوخدا تا سال ديگه بايد صبر كنم اونو ...

چ خوب کم کردی😍

وای من شمارو میبینم انرژی میگیرم😍😍😍✊🏿

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اره والا😂😂 كاش اون يكي ام فست فود بزنه😂😂😂😂😂😂😂😂 واي تولوخدا تا سال ديگه بايد صبر كنم اونو ...

نخورررررری.

میکشمت آتی😡😡