2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست
سلام عزیز. اشکال نداره بده 

دعبام نكنياااا قول ميدم يدونه باميه بخورم

برادر شوهر جان الان برامون از مغازش يه جعبه بزرگ اورده

من تنها دليل شيريني خوردن زيادم مغازه برادر شوهرمه😅😅😅😅😅

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مجبوری خوردم حالم بدمیشد ولی گفتم ازکروناکه بهتره 😂😂😂داشتم بالامیاوردم 😂😂😂ولی میخورم حتما ...

اوه اوه 😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

سحر:یک لیوان شیر 50

افطار :سه عدد خرما. فرنی کم شکر یک کاسه 200

شام:ماهی سوخاری دوتکه 350

م وعده:سیب و پرتقال 100

8لیوان آب ورزش:نیم ساعت قدرتی  

کالری مصرفی 700

سلام فدات  چون ماه رمضانه از این ببعد فست نمیگیریم چون کنترل نمیتونیم بکنم کالری مجاز منهای دویست میخورم 

@مامان_الیساهستم

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
دعبام نكنياااا قول ميدم يدونه باميه بخورم برادر شوهر جان الان برامون از مغازش يه جعبه بزرگ اورده م ...

واااای چ بد. حالا اگه رزیم نبودی و لاغر بودی برادرشوهرت شیرینی فروش نبود😃.

چالش حذف بامیه و زولبیا داریم عزیزم. امضامو بخون. نخوری هاااا. میکشمت .هم خودت هم برادرشوهرتو😡

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@مامان_الیساهستم‍ 

گزارش#  

افطار: ۳۰گرم لواش+۱ خیار +۱ گوجه+۱۰گرم پنیر+۱گردو+۱لیوان چای=۱۶۶کالری

شام: 100 گرم سینه مرغ آبپز+کاهو=۱۵۲کالری

سحری: ۱۵قاشق سوپ جو+۳خرما=۲۸۵کالری

میانوعده: سیب+پرتقال=۹۷کالری

کالری مجاز ۷۰۰

کالری دریافتی ۷۰۰

آب ۸لیوان

ورزش پیاده روی، دراز نشست

این برنامه نهاییمه عزیزم،، اگر نیازی ب رفع داره بگو تغییر بدم؟ 

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام لطف داری، کلی ذوق کردم  اوایلش کالری شماری بلد نبودم همینجوری خودم غذامو کم کردم، چون شیر ...

موفق باشی گلم هر وق کم بیارم تو رو یادم میمونه😊😘

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
باشه حتما امتحان میکنم داروها بدنمو داغون میکنه واقعا😖

توکل ب خدا.

ایشالا مولا علی یه پسر کاکل زری بهت میده و اسمشم علی میذاری.

شوهر من عااااشق اسم علی هستش.😊😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
توکل ب خدا. ایشالا مولا علی یه پسر کاکل زری بهت میده و اسمشم علی میذاری. شوهر من عااااشق اسم علی ه ...

انشاءالله ممنونم عشقم

اسم شوهرم علیرضاس همه خانوادش بش میگن علی🙈🙈

به حکمتش دل بسپار 🌿

تقریبا  از اسفند ماه  با تاپیک شما پیش  میرم  وهرروز نیم ساعت هوازی نیم ساعت قدرتی  ورزش میکنم برنامه  غذایی  ام اکثرا اینه 

هرروز  نهار  ۸  قاشق برنج  رو میخورم  ولی سیب زمینی  شاید  ماهی یبار بخورم ماکارانی هم نمیخورم 

اکثر غذاهام  سرخ کردنی   وشیر میدم  خگخ  و فست  نمیگیرم  و کاهشم  هفته ای  ۲۰۰  گرمه  نهایت  ۳۰۰

منم  دوس دارم  کاهش  یک کیلو داشته  باشم  کسی میتونه  کمکم  کنه باتوجه  به تلاشم نتیجه  بهتر بگیرم  

سحر:یک لیوان شیر 50 افطار :سه عدد خرما. فرنی کم شکر یک کاسه 200 شام:ماهی سوخاری دوتکه 350 م وعده: ...

خوبه عزیزم.

ایراد نداره این ماه رو فست نگیر اگه میدونی خراب میکنی.

سحری رو سعی کن کامل بخوری.مث وعده ناهار