2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست
فدات گلم  من چند ساله ک طناب میزنم و ساق و ران پاهام بدون چربی و فقط عضله هست  میتونم مطم ...

مررررسی نازنین🌺🌺

پس طناب رو میرم تو کارش🤔😅

کدوم یکی از اینا بهتره که اون رو دان کنم؟ چون چالش ران و بازو هم میرم باز روم فشاد نیاد زیادی😜😌

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی کم منو نصیحت کنید جدیتر باشم امشب شوهر کیک یزدی خریده بود ی دونه خوردم😐

مگه نمیخوای تودلی بشی عزیزم.به نظرم الان رژیم بگیری خیلی بهتره تاپسرت بزرگتربشه.من الان خیلی برام سخته مریم،پسرم باهربارمک زدن انگارداره شیره جونموبالامیکشه.

آهان پس نمیخواد مساوی باشه میترسم سحر کم بخورم نتونم روزه بگیرم😢

ن اینو مطمعن باش اتفاقا اگه سحر پر خوری داشته باشی روزت بدتر میشه

خب شما مثلا ۵۰۰ تا بزار واسه سحرت.

۶۰۰ تا افطار 

با فاصله هم بخور. چیزای مقوی بخور.

شیرینی اینا نخوری

گزارش#   @مامان_الیساهستم     صبحانه : نان و خامه ...

چی هست اصلا کلوخ اندازون؟ 😅

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
شب بعد افطار خوبه❤

باشه گلم بعد افطار میزارم😘❤

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم خوبی؟من فست می گرفتم واینقدبی حال میشدم که ورزش نمی کردم.بعدازبیست کیلوکاهش تازه فهمیدم ن ...

تو هفته ۳ کیلووو😯؟؟؟

ی سوال فست گرفتی شیرت کم نشد دختر؟؟؟خسته نباشی واقعا 😂😂😂😂

من وقت نمیکنم ورزش کنم مث قبل

صبح تا ب حسین صبحانه میدم باید پوشک اون یکیو عوض کنم بعد شیرشو بدم غذاشو بدم ناهار درست کنم خودم ی چیز بخورم غذای حسینو بدم خونه رو مرتب کنم 

دیگ بعدش 

شوهر میاد دیگ هیچچچچی فقط باید بله قربان گوی ایشون باشم 😟 

شاید هفته ای دوبار وقت کنم برا ورزش😞

سلام عشق جان❤❤❤قبول باشه عزیزم..منو حتما دعا کن ک آرامش ب قلبم و ذهنم بیاد دوباره🙏🙏🙏 خب واسه محا ...

مینا جون نگاه کن عزیزم خب

من الان دیروز صبحانه و ناهار و شام و سحری خوردم

بعد چون وعده سحری اضافه. شده بود به برنامم کالریم حساااابی زد بالا(اگه سحری رو کم کنم از کالری دیروز به اندازه خوردم ولی همین سحری کار رو خراب کرد🤦‍♀️)

بعد منم اومدم سحری دیروز رو وارد کردم توی مانکن به جای صبحانه امروز

یعنی کارم اشتباه بوده؟؟ 🤨 

اینطوری شما گفتی الان امروز مال من میشه دو بار سحری😂یکی دیروز یکی همین امشب که میخوام بخورم

مینا جون نگاه کن عزیزم خب من الان دیروز صبحانه و ناهار و شام و سحری خوردم بعد چون وعده سحری اضافه. ...

امشبی که میخوری کالریش برای فرداس گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم بهت قول میدم با تاپیک پیش بری خوشحال ترم خواهی شد. من خودم هیچوقت فکرشم نمیکردم از سایز ۴۸برس ...

عزیزم شمام سایز شلوارتون سی و هشته؟ 😳

خوش به حالتون چه پایین تنه لاغری دارین

من الان همین سایز شلوارم😞🤦‍♀️

@سمیه1396 عشقم یک سواااال😜سایز شلوارت چنده؟ 

خوب بود.  فردا حتما فستتو خوب بگیر ک این اضافه کالریت جبران شه ایشالا ک یکشنبه خوشحال شی گلم. ...

قربونت عزیزم باشه چشم 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
@هستی،بانو     سلام سرگروه عزیز مصرفی ۱۳۰۰ مجاز ۱۳۰۰(بخاطر ماه رمضون چون شا ...

عزیزم منم برام خیلی سخته 

اما تصمیمم برا کاهش وزن جدیه

پس تو دو نوبت اول سطح مبتدی انجام میدم بعد سطح پیشرفته

اینحوری بدن انعطافش برای انجام حرکات پیشرفته بیشتر میشه

ولی بنطرم بی خیال اپ نشو

عالییه

پسر فسقلیم‌میاد کنارم بعصی حرکتارو تکرار میکنه

راستی تقریبا هم وزنیم و هدفمون حدودا یکیا بیا رقیب هم بشیم🤗🤗🤗

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من خودمم سایز ۴۸ بودم الان بالاتنه ام ۴۰ ۴۲ ولی پایین تنم فیت ۴۰ من میخوام ۳۸ بشم.  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام عزیزم متاسفانه من پری هستم نمیتونم روزه بگیرم

صبحانه:1 کف نون تافتون.1 خرما:68 کالری

ناهار: 2 تخم مرغ آبپز.2 کف نون.سبزی خوردن:258 کالری

شام:3 کف نون.یک سوم قوطی پنیر.سبزی خوردن:176 کالری

میان وعده ها:کشمش.نخوچی.خرما:201 کالری

کالری مصرفی:705

آب:8 لیوان

ورزش:20 مین تردمیل.15 مین قدرتی