2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست
الهی عزیزم. خدا بیامرزه مادر عزیزت رو😢.

ممنونم .خدا عزیزان شمارو سلامت نگه داره .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزممم🌸🌸🌸 ان شاالله که زودییی باربی بشی و به هدف وزنیت برسی💪💪💪

فدای مهربونیت

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خوبه فقط منو تگ نکردی تصادفی دیدم مراقب باش یوقت اشتباهی اخطار نگیری❤

وای راست میگی اصلا حواسم نبود 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

@بامدادخمار  

الهه اصلا آنلاین نمیشی امروز نهلتی باربی؟؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم منم برام خیلی سخته  اما تصمیمم برا کاهش وزن جدیه پس تو دو نوبت اول سطح مبتدی انجام میدم ...

عزیزم من قبل این آدم با آپدهای دیگه ورزش کردم قبلا بیخیال نمیشم اتفاقا چون نمیتونم برم این خیلی سخته میگم سطحی رو برم که تاثیر بزاره این فایده ای نداره نصفشو نتونم برم که!

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

گزارش#  

@سمیه1396    

سحری=سیب زمینی آب پز ۱۱۳+تخم مرغ آب پز۷۸+نان تافتون ۴۹=کالری ۲۳۹

ورزش سه ساعت قبل افطار=نیم ساعت حلقه+چالش بازو وران نیم ساعت

افطار=پنیر سفید نصف اندازه قوطی کبریت ۳۸+سبزی خوردن۲۰+نان تافتون یه کف دست ۴۹+خرما یه عدد ۱۹ با چای گل محمدی=کالری۱۲۶

شام =بادمجان کبابی۵۲ با دوقاشق ماست کم چرب۲۸+نان تافتون یه کف دست ۴۹=کالری ۱۴۹

فست ۵۰۰ کالری

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
عزیزم من قبل این آدم با آپدهای دیگه ورزش کردم قبلا بیخیال نمیشم اتفاقا چون نمیتونم برم این خیلی سخته ...

منکه سابقه ام خرابه

یکسال بدنسازی رفتم 

بی خیال شدم

از اواخر اسفند هم رو تردمیل پیاده روی و دو داشتم باید بزارم اخر شب که پسرم خواب باشه وگرنه نمیزاره و میاد هی دکمه خاموشو میزنه چند بار شوت شدم از تردمیل ، دیگه ترسیدم😣😣

الانم بلطف تعطیلی مهدکودک تا نزدیک ۱۲  شب بیداره

اپ رو دو سطح انجام میدم هم مبتدی هم‌پیشرفته

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام سمیه جون @سمیه1396    

ص:قهوه و یک عدد خرما

ن:جوجه ٣تکه و کوبیده و برنج ٣قاشق و دوغ یک لیوان

ش :سینه ی مرغ آبپز کمی و یک لیوان دوغ 

میان وعده :هندونه و خیار

آب ٨لیوان

ورزش فقط یکربع رقص قایمکی چون مهمونی بودم دیگه نشد فردا جبران میکنم 

کالریمو حساب نکردم یک فضول بالاسرم بود نمیشد تو مهمونی

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
اره عزیزم امکان داره ن ب جز یکشنبه ها اصلن وزن نکن

عشقم فردا فست باشم با ٧٠٠ اشكال نداره ؟؟؟

٥٠٠ واسه ما رمضون سخته😩

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
اگه شام رو هنوز نخوردی به جاش یه چیز سالم بخور عزیزم اگه قندهاتو حذف میکردی دیگه عالی میشد حالا من ...

شام رو نخوردم و عوضش ماست و بادمجون خوردم با یه کوچولو کیک 😍😘😍😘😍😘😍

سرگروووووه جووووووون

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
عزیزم منم برام خیلی سخته  اما تصمیمم برا کاهش وزن جدیه پس تو دو نوبت اول سطح مبتدی انجام میدم ...

من مثلا شنا نمیتونم برم دوبرابر تعدادش رو دیوار شنا نیزنم

هرچی نمیتونم یجوری آسون ترش میکنم برا خودم

ولی با همون درجه سختی ای ک هستیگفت

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منکه سابقه ام خرابه یکسال بدنسازی رفتم  بی خیال شدم از اواخر اسفند هم رو تردمیل پیاده روی و ...

من چون مبتدی رفتم احتمالا از میانه برم انجام بدم چون اینجوری آسیب میبینم

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
امشبی که میخوری کالریش برای فرداس گلم

ساده کوتاه مختصر اماااااا مفیییید

مرسی عزیزم🌺

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@هستی،بانو  

گزارش#  

سلام عزیزم 

امروز فست با ۷۰۰ کالری

صبحانه ‌‌سنگک ۱.۵کف دست +پنیرنصف قوطی کبریت+خرما۲ کالری (۱۸۵)

نهار: سبزیجات بخارپز کالری(۱۲۰)

شام: شیر یک لیوان+خرما۲ کالری (۱۸۵)

میانوعده :سیب پرتقال خیار هویج(۲۰۰)

کالری مجاز ۷۰۰

کالری مصرفی ۷۰۰

ورزش تمرینات روز سوم با اپ 

پیاده روی نیم ساعت ،طناب ۵۰، پروانه ۵۰،دوچرخه خوابیده ۵۰

اب و مایعات حداقل ۸ لیوان

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ساده کوتاه مختصر اماااااا مفیییید مرسی عزیزم🌺

فدای توو😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋