2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست

@viddaaa  

@zeinab123  

@barankhanomi  

@زهرا14  

دخترا گزارشاتون کجاست 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#

ص:یک لیوان چای و یک عدد بیسکویت ترد   ۱۹ کالری

ن:۱۰ قاشق آش رشته و یک کف دست نان تافتون   ۴۷۲ کالری

م.و:یک عدد سیب ۹۶ کالری

ش:یک عدد نیمرو و دو کف دست نان سنگک و ۴ قاشق ماست پرچرب ۳۲۲ کالری

کالری مجاز ۱۰۹۰ و کالری مصرفی ۹۱۰

۶ لیوان اب

ورزش نداشتم

امروز خونه نبودم واسه همین زیاد خوب نبود برنامم.قول میدم فردا بهتر باشه😥

@kiarash_mami  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@viddaaa     @zeinab123     @barankhanomi     @زهرا14   ...

من فرستادم ک عزیزم😎انقدم پر باااااار بود ک😂😂😂😂

ولی خب دیگه زیرابی نداریم من خوب یا بد مینویسم همه رو☹

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
چرا کالریتو پر نکردی؟

سلام اخه گفتین قبل۸بدین گزارش رو 

الان کاملشو میفرستم

گزارش#  

افطار تخم مرغ نان سنکگ خرما چای کالری ۳۵۶

شام سیب زمینی ابپز +هویجکالری۱۳۴

میان وعده پسته الو بخارا شیر دونات با شیره انگور خودم درست کردم +شیره انگور سیب کالری۵۱۳ میان وعده درساعت های مختلف 

سحری پلو فسنجان سالاد شیرازی خرماکالری ۵۵۷.۴

آب ۸لیوان ب بالا

کالری مصرفی۱۵۶۱ احتمالا ی موزم بخورم کامل پرشه

کالری مجاز۱۷۵۰

ورزش تمرین شکم و تمرین بدنی کامل نیم ساعت

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
من فرستادم ک عزیزم😎انقدم پر باااااار بود ک😂😂😂😂 ولی خب دیگه زیرابی نداریم من خوب یا بد مینویسم ...

عزیز شما هیچ وقت منو تگ نمیکنی 😕😕😕من گزارشتو ندیدم ....... سوالاتم که از من نمیپرسی 😃😃😃😃 منو میبی اصلا ؟؟؟؟؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام عزیزدلم❤❤اگه قابل باشم حتما عزیزم..تو مینای محکم منی❤❤مطمینم ک ازین مرحله چالش ذهنتم ب راحتی عب ...

ریپلای نمیشه نمیدونم چرا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
دوستان عزیزم اولین اخطار رو گرفتین..ببخشید @termeeee1393     @زی_زی_گولووو ...

من باید پیش تو پارتی داشته باشم مثلا بعد میخوای منو حدف کنی؟ منم عروس ترکم😂😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیز شما هیچ وقت منو تگ نمیکنی 😕😕😕من گزارشتو ندیدم ....... سوالاتم که از من نمیپرسی 😃😃😃😃 منو ...

ببخش بخدا انقد من بادخترم درگیرم ک یادم نمیمونه..شما ببخش عزیزم.

من هی قبلا با مینا و سمیه و اینا سوال میپرسیدم..اینه ک اصلا یادم میره گروه هارو..ببخش😙😙

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
ببخش بخدا انقد من بادخترم درگیرم ک یادم نمیمونه..شما ببخش عزیزم. من هی قبلا با مینا و سمیه و اینا س ...

بیخیال عزیز تگ کن گزارشتو ببینم علامتت بزنم

امروز گزارش میددددددهم .اول بگم ما امروز ی دورهمی دوستانه بودیم ک تولد یکی از دوستان بود و منو مجبور ...

@donyay_kochak  

گزارش#  

صبحانه=بربری+پنیرمحلی+گردو+نیمرو+چای+۱ قند کوچک=۳۱۷

ناهار ماکارونی +سالاد شیرازی+گوجه خام=۲۱۴

شام کدکد سبزی+خیارشور + گوجه خام+نان لواش سفید=۴۷۶

م.و پرتقال+خیار=۷۲

مجاز۱۵۸۰

مصرفی۱۰۶۷

ورزش نکردم خونه نبودم 😭😭

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
@helenaa96     @mamanarezoo     @پرنسbano     @نیکاخانوم &nb ...

صبحانه=بربری+پنیرمحلی+گردو+نیمرو+چای+۱ قند کوچک=۳۱۷

ناهار ماکارونی +سالاد شیرازی+گوجه خام=۲۱۴

شام کدکد سبزی+خیارشور + گوجه خام+نان لواش سفید=۴۷۶

م.و پرتقال+خیار=۷۲

مجاز۱۵۸۰

مصرفی۱۰۶۷

ورزش نکردم خونه نبودم 😭😭

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

@sepiiiiiideh  

@بامدادخمار  

سلام دیشب انقد خوش حال شدم شلوارمو پوشیدم قبلا وقتی خم راست میشدم زیپش باز میشد اما دیشب تو تنم خیلی خوب واستاده بود💃💃 ممنون از گروهتون 😍😍پیش ب سوی خوشتیپ شدن💃💃 انرژیم بیشترشد🙂

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

@مامان_الیساهستم  

عزیزم برنامه امروز من به کلی دچار تغییرات اساسی شد🤣🤣🤣

صبحانه ابلیمو عسل و شیرقهوه و ی عدد ساقه طلایی(۱۸۰)

میانوعده دو عهد خرما و بیست گرم کشمش(۱۰۶)

ناهار ۲۰گرم نون خشک و بیست گرم پنیر(۱۲۶)

میانوعده ۱۵گرم پاپ کورن(۶۵) 

شام نرگسی و ماست(۴۲۲)

جمعا۹۶۰

مجاز ۱۱۰۰

ورزش هم امروز جمعه اس جمعه ها گاهی نمیرسم چون کار خونه زیاد دارم 

@sepiiiiiideh     @بامدادخمار     سلام دیشب انقد خوش حال شدم شلوارمو پوشیدم ...

عزیزم بهت قول میدم با تاپیک پیش بری خوشحال ترم خواهی شد.

من خودم هیچوقت فکرشم نمیکردم از سایز ۴۸برسم ب ۳۸ گاها۴۰😍

قشنگترین حس دنیاس شلوار ۳۸میپوشم کیف میکنم..روز نیس ک الهه و مینا،سمیه و بقیه دوستای گل تاپیکو دعا نکنم.😍😍