2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836365 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید عزیزم چون بامدادجون تایپیک رو قفل میکنن منم نمیرسم یهو همه ورزشارو بزارم.شرمنده  طناب ز ...

مرسی عزیز دلم🌺

اون حرکتی که گفتی 2 ست 15 تایی برم رو الان تقریبا هر روز 500 تا 1000 تا میرم ولی خیلی تاثیر نداشته

حالا اگر اپلیکیشن پیدا کردی بهم بگو بی‌زحمت چون اونطوری با برنامه پیش میرم بهتره برام😉

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

بچه ها سلام‌.

بچه ها من تو ذهنم ی سری سوالات هس درمورد ماه رمصان خصوصا امشب ک اولین سحریه..من پارسال بعد ماه رمضون شروع کردم رژیمو و ورزش واسه همین نمیدونم پارسال چحوری بوده.

من توضیحات الهه جونو خوندم ولی بازم ی چیزی برام نامفهوم شد.

سوالم اینه:

الهه جان و سایر دوستان ک اطلاع دارین منو کمک کنین...الان امشب من باید سحری بخورم و فردام روز فست هس...کالری سحری رو باید واسه فردا حساب کنم؟ یعنی کالری سحر امشب جمعه+افطار شنبه+شام شنبه باید بشه ۵۰۰؟؟؟؟

بعد فرضا ک این درست باشه ...اونوقت کالری شنبه سحر رو من باید واسه یک شنبه حساب کنم؟

یعنی شنبه سحر+افطار یکشنبه+شام یکشنبه=۱۲۰۰؟؟؟؟

@بامدادخمار  

@عروسترکم

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
پری جون ب گفته الهه جان شما جزو گروه من شدی عزیزم.اگه جابجا نکردی. اگه میخای تو چالشمون شرکت کنی با ...

سلام عزیزم خوبی 

گزارش#  

صبحانه (نون سنگک یه کفه دست و نصف قوطی کبریت پنیر و یه قاشق چایخوری عسل و یه خرما ویه گردو )(200 )

ناهار ( کباب برگ یه سیخ و کباب جیگر گوسفند یه سیخ و سالاد  کاهو یه پیش دستی و 8تا زیتون )(600 )

شام (کاهو چهاربرگ ونصف سیب ونصف پرتقال خورد شده و باهم مخلوط شده )(140 )

میان وعده ( چای سبز و دارچین و یه خرما دو بار خوردم و هویج دوتا ویه سیب )(160 )

کالری مجاز (1100 )

کالری مصرفی (1100 )

ورزش ها پروانه 100 و حلقه ده دقیقه و دراز نشست 110 و شنای دیوار 100 و چالش شکم و پهلو انجام شد

تا الان 8لیوان آب خوردم فکر کنم دو تا سه لیوان تا موقع خواب بخورم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
اگه بگم. تا حالا آش درست نکردم باور میکنی؟  با اینکه عاشق آشم😑 مرسی از پیشنهاداتت ای کاش می ...

عزیز م خب حلیم و اینجور چیزا که داغه میشه به نظرم از بیرون گرفت

چون ویروس هم اگه باشه توی اونا خدایی نکرده توی دمای بالا از بین میره

بیشتر ساندویچ های سرد مثل سالاد الویه و غذاهایی که نشه داغ کنیم خطرناکه

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
پری جونم خوبی؟؟؟ یه چالش بادسن بود گذاشته بودی تو تاپیک‌ورزش میتونی بقیشو بزاری ؟؟؟ همه رو یه جا؟؟؟

سلام گلم اون چالش همینقدر بود 

هرکس خواست میتونه از اول بره دورش رو 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

افطار نان سنگک تخم مرغ خرما چای ۲۷۰

شام سیب زمینی ابپز ۱۱۹

سحری فینجان با پلو۵۰۷

میانوعده پسته ۳۹کالری 

مصرفی۹۳۳ 

مجاز ۱۷۵۰

اب ۸لیوان 

ورزش چالش شکم و کامل بدن ۲۰دقیقه

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

@هستی،بانو  

گزارش#  

ص:نان ۲۰ گرم پنیر گردو تخم مرغ آبپز،کره عسل ۲۷۷ کالری

ناهار:آش کشک ۵۳۲ کالری 

م و:بادام کشمش سیب پرتقال چای شکلات تلخ 400 کالری 

شام:خوراک عدس ۴۵۱ کالری 

ورزش:چالش شکم و پا و کل بدن و پانزده مین حلقه 

مجاز و مصرفی ۱۶۶۰

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
مرسی عزیز دلم🌺 اون حرکتی که گفتی 2 ست 15 تایی برم رو الان تقریبا هر روز 500 تا 1000 تا میرم ولی ...

فدات گلم 

من چند ساله ک طناب میزنم و ساق و ران پاهام بدون چربی و فقط عضله هست  میتونم مطمعن بگم عالیه 

این اپیکشنارو دان کن و هروز انجام بده 

ولش نکن و ادانه بده چون زمان طولانی جواب میده گلم 

اینا خوبن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@مامان_الیساهستم  

سلام سهیلاجونی وقتت بخیر

گزارش# صبحانه سه کف دست نان و پنیر لیقوان یه قوطی کبریت و یه گردو و چای 

نهار ۱۲۵گرم میگو کبابی و سس مخصوص 

میان وعده یه سیب و ۴ تا خرما

شام کشک بادمجان 

کالری ۱۱۰۰

مجاز ۱۳۰۰

اضافه کالری مو با شیر و مغز پر میکنم 

ورزشم چاشا رو انجام میدم 

😍  

سلام جان دل شرمنده ی کوچولو دیر شد