2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836365 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز تو کدوم صفحه گذاشت پیدا نکردم،

همونحایی ک‌تگت‌کردم رو بزن روش میاد..پستی ک ریپ کردم و شماهارو تگ‌کردم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     گزارش#   ص. دو كف دست نون لواش و ا قاشق عسل ١ قاشق خامه  ا ل ...

عالیه عزیزم آفرین

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

فداتشم تقسیم بندی کالریت اشتباهه...بیشترین میزان کالری واسه ناهار ک خیلی سنگین میان وعده خیلی کم

چشم مینا جون سعی میکنم درستش کنم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
خبر سلامتی در گیر مریضیم بود م  چرا که من از قبل عضو بودم وای چرا دیر اومدم الان با کیا انگیز ...

از قدیمی ها هم تا یک هفته مهلت بود ک گذشت..ببخشید عزیزم

هله و هوله رو گذاشتم کنار دستت درد نکنه شکر رو گذاشتم کنار اصلا باورم نمیشه من توی همه چی شکر میریخت ...

ببین خیلی خوبه که تونسی بزاری کنار فکر نکن روی صحبتم باتوعه من کلا هر چی به بچه ها میگم نخورین میخورن بعدش میگن هوس کردیم من نمیگم کلا نخورین بخورین دوهفته یه بار ماهی یه بار هفته ای ده روز یه بار .... با محاسبه کالری اشکال نداره ما تلاشمون اینه سالم خوری هم یادبگیرین ... وقتی دیدم هر کی هر چی به دلشه میخوره و میگم چرا میخوری میگه عیبی نداره هوسم بود منم حرفی ندارم واسه من رژیم نمیگیرن منم اونجوری گفتم ..... 

اتفاقا ارده خیلی خوبه 💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
شما نمیشه با الهه صبحت کنید 😔😔😔😔

فدلتشم خودت میدونی ک...قوانین تاپیک

عالیه عزیزم آفرین

ديروز با هر بدبختي بود خگخ رو نگه داشتم 😅😅😅

مرسي از راهنماييتون ❤️❤️❤️

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
ديروز با هر بدبختي بود خگخ رو نگه داشتم 😅😅😅 مرسي از راهنماييتون ❤️❤️❤️

واقعاا آفرین بهت..عوضش ارزششو داره✅✅✅

واقعاا آفرین بهت..عوضش ارزششو داره✅✅✅

مرسي ميدونم يكشنبه ميتركونم 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

همش دلم ميخواد خودمو وزن كنم🙄😕🙄😕 

تو هفته اول ميشه زياد تر از ١ كيلو كم كرد ؟؟؟؟🥴

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

گزارش#  

@عروسترکم  

@دوباره_زندگی  

سحری/8ق استانبولی .سالاد.3ق ماست (369 )

افطار/سوپ+3ق ماست.7تارطب( 421 )

شام .خوراک سبزیجات( 155 )

میانوعده.نخودچی کشمش .کنجد.شیره.گردو( 286 )

کالری مجاز1580

کالری مصرفی( 1232 )

باقیشو گذاشتم چون نمیدونم شب چی میشه شااااید چیزی کم وزیادشد.

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»