2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836321 بازدید | 290067 پست
سسی ماستی روغن زیتونی 😂 یادت نیست اینم  ولش کن ارزش یادآوری هم نداره

اره بابا بیخیال ولش کنین 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#  

@donyay_kochak  

افطار

نان لواش40گرم+پنیر15گرم+خرما14گرم+شیر120گرم+گردو7گرم+سبزی خوردن⬅323کالری

شام

عدسی250گرم⬅270کالری

سحری

150گرم قرمه سبزی+کاهو120گرم+خرماخشک14گرم+گردو5گرم+انجیرخشک8گرم⬅329کالری

میانوعده

عسل وزنیان وسیاهدانه15گرم+یه قاشق سبوس+سیب120گرم+انجیرخشک10گرم⬅135کالری

آب8لیوان

جمع کالری1052

مجاز1052

ورزشم اینا رومیخوام انجام بدم👇

15دقیقه هوازی

چالش بازو

چالش شکم

چالش ران

قدرتی ران

درازونشست

ورزش برای گودی کمر

ورزش برای قوز پشت

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که اومد فوحش داد صفحه ی 11595 هست کاربر۹۰ام  کاربری قبلیش زندگانی بود شمارشو داشتم  ...

عه کاربر ۹۰ ام زندگانی بود؟؟؟چقد مردم عقده ای شدن.حالا واجب بود بیاد؟؟؟؟😂😂😂

گزارش#   @donyay_kochak     افطار نان لواش40گرم+پنیر15گرم+خرما14گرم+شیر120گرم+گ ...

سلام زهرا جونم خسته نباشی خیلی عالیه روزه قبول درگاه الهی باشه 😊 ضعف نمیکنی سحری انقدر کم میخوری دختر ؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@بامدادخمار عشقم وزن کشی ماه رمضون چطوریاس چون باید ناشتا باشیم میپرسم اخه بچه ها سحری میخورن نمیشه ناشتا بود که ❤💙

عه کاربر ۹۰ ام زندگانی بود؟؟؟چقد مردم عقده ای شدن.حالا واجب بود بیاد؟؟؟؟😂😂😂

اره زندگانی بود 

لابد واجب بود دیگه یه ماه بود خیلی سوزش داشت 😆😆

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار   عشقم وزن کشی ماه رمضون چطوریاس چون باید ناشتا باشیم میپرسم اخه بچه ها سحری میخو ...

میگم عزیزم 

منتظر بودم پنج بگذره همه گزارش بزارن 

توضیح بنویسم قفل کنم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میگم عزیزم  منتظر بودم پنج بگذره همه گزارش بزارن  توضیح بنویسم قفل کنم

یکی از زیر گروهام سه روزه نیس کلا 🙄 امشب حذف میشه یعنی 🤨

سلام زهرا جونم خسته نباشی خیلی عالیه روزه قبول درگاه الهی باشه 😊 ضعف نمیکنی سحری انقدر کم میخوری دخ ...

سلام عزیزم ممنون😘😘😘

تا الان که ضعف نکردم ولی چون روز اول بود که میخواستم رژیم بگیرم با روزه داری اینجوری تقسیم کردم ببینم چی میشه😄خدابعدورزش بهم رحم کنه😄😄

اگه نتونستم  بعدافطار ورزش میکنم

سلام عزیزم ممنون😘😘😘 تا الان که ضعف نکردم ولی چون روز اول بود که میخواستم رژیم بگیرم با روزه داری ...

فدات بشم من خودم از اون دسته ادماییم که حتما باید برنج بخورم سحر واسه همون ازت پرسیدم اینطوریم خیلی بعده میخوری میخوابی  خیلی خوبه اون یکم ضعف نمیکنی 

باریکلاا.. خوبه فقط گزارشت را کاملتر بدی عالی تر‌میشه..😉 کالاری مصرفی  و مجازت را هم بزن

یعنی چجوری کامل تر🤔

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
فدات بشم من خودم از اون دسته ادماییم که حتما باید برنج بخورم سحر واسه همون ازت پرسیدم اینطوریم خیلی ...

آره خودمم گفتم شاید برنج نخوردم ضعف کنم اما چون روز قبلش خورده بودم دیگه نخوردم

ولی خیلی سبک بودم به جاش سعی کردم با خرما وگردو جبرانش کنم برا روز اول بدنبود💪

آره خودمم گفتم شاید برنج نخوردم ضعف کنم اما چون روز قبلش خورده بودم دیگه نخوردم ولی خیلی سبک بودم ب ...

موفق باشی 😘😘😘