2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836265 بازدید | 290067 پست
گزارش#   سلام و صبح بخیر به سپیده جون  صبحانه👈شیر+ موز+خرما 🎀(235) ناهار👈لوبی ...

سلام آزیتا جان❤❤❤

گلم صبحانه مهمترین وعده اس و باید کامل مصرف بشه 👍

اون کیک چی میگه؟😎😎😎

بقیش عالییییی💃💃💃💃💃💃💃👏👏

خخخخ به چه دردی میخوره اینی که تو میگی؟؟ راستش من موقع تهیه جهیزیه هیچی بلد نبودم فقط از مدلش خوشم م ...

زئولیت یه سنگ که فقط تو سری شیش هشت هست برای خشک کردن ظرفا 

واقعا خیلی مهمه آدم جنس خوب بخره یه عمر ازش استفاده کنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی عزیزم حتما به توصیه هات عمل میکنم من طعم چای سبز دوست ندارم ولی وقتی شما میگی حتما خوبه که خورد ...

عزیزم اگه دوست نداری زیره بخور 

یا با یکم عسل قاطی کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
جوووون بیا بغلم بلندبالا😍😍

عشقیییی😍😍😍😍😍

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
تگم میکنی لطفا من ندیدم مهدیه جان من بدجور پریود شدم بهد زایمانم دومین باره خونریزیم شدیده امروز هیی ...

باشه عزیزم

خدا بدنده به خودت برس تازودتر خوب بشی

گاهیم ممکنه از کم خونی باشه ها

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   @مهدیه24     سلام مهدیه جان چطوری حالت بهتره عزیزم؟ من امروز ۱۲۰۰ کال ...

سلام خوبی گلم

عزیزم دیروز کالریت بالا زد؟

گزارش#  

@عروسترکم  

سلام عزیزم ببخشید دیروز نت نداشتم بیام اعلام کنم 

مال امروز رو اعلام میکنم گل گلی من 

ناشتا آب و آبلیمو و زنجبیل یک استکان

صبحانه.نان بربری ۱ و نیم کف دست پنیر خامه ای ۳ قاشق چای خوری گردو ۲ عدد چای ۱ استکان با ۱ عدد خرما ۲۰۹کالری

ناهار.کوکو سبزی ۵ تیکه ۳ در۳ نان لواش ۳ کف دست سالاد کلم و کاهو ۷ ق غ ۴۷۱ کالری

شام کباب کوبیده مرغ ۲ سیخ سالاد کاهو ۵ ق غ برنج ۵۹۴ کالری

میان وعده .پرتقال ۱ عدد ۱۰ عدد بادام ۲ عدد خیار یک لیوان شیر محلی با دارچین و زنجبیل زیاد 

کالری ۱۶۲۰ 

کالری مصرفی ۱۶۱۸

هر ایرادی داره بگو 

سعی کردم کربوهیدرات کم مصرف کنم تو نمودار مانکن هم کربوهیدرات رو اندک زده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش# ۲/۴

@سمیه1396  

صبحانه:نان جو۳۰گ،پنیر،خامه،عسل(۲۱۸)

ناهار:قورمه سبزی،برنج۷۰گ،سبزی خوردن(۳۱۱)

شام:سوپ جو(۱۱۷)

م و:سیب،کیوی،پسته،بادام زمینی،ماست با پودر جوانه گندم،شیر،خرما(۴۰۰)

اب۸لیوان 

مجاز۱۱۱۸ 

مصرفی۱۱۰۸

ورزش،چالش شکم متوسط

زیبا هستی؟  میخوام دوتا عکس از روبرو از خودم بزارم ببین پهلوهای کمرمو پاهام با روزی که رژیمو ...

عزیزم الان هستم بزار اگه میخای🌹🌹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@honamik29192 ‍ @marshmallow444 ‍  گزارش دیروزتو تو اعلاناتم نیومده شاید درست تگم نکرده باشین ...

عه چرا من گزارش دادم چجوری میتونم پیداش کنم شات بدم؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

گزارش# @عروسترکم ‍   مینا جون شرمنده دیر شد انقدر سرم شلوغه یادم رفته بود کلا 

صبحانه : نان جو کره بادام زمینی عسل کالری 358

ناهار: عدس پلو گوشت چرخی کالری 405

شام: املت نان لواش دوغ کالری 474

میان وعده : فالوده بستنی نسکافه کالری 580

جمع کالری1817 کالری مجاز1760 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
@honamik29192 ‍ @marshmallow444 ‍  گزارش دیروزتو تو اعلاناتم نیومده شاید درست تگم نکرده باشین ...

گزارش دادم دیروز

نمیدونم چرا اسمتونو تگ میکنم درحالیکه آبی میشه اما براتون نمیاد😑😑

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵