2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زی_زی_گولووو ‍  @مهربانی     @عسل1396     @bano_114n     ...

من گزارش دادم 👀😕

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

@عروسترکم  

واسه فردا هم هنوز چيزي نميدونم 

فردا گزارش رو ميدم

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
گروه_نارنجی2#   سلام صبحتون بخیر  این برنامه رو دان کنید و به مدت ۳۰روز قسمت تمیرینات پ ...

سلام هستی خانمی

برای روز اول تمرینات رو انجام دادم واقعا سخت بود😁😁😁

اما تموم تلاشمو کردم

دوچرخه خوابیده و پروانه موند

اما در کل تمرینات و اپ که معرفی کردین خیلی عالی بود😙😙😙

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
چی بگم والا😳😳😳 تو ماشینم بخوای بزاری سه ساعت باید آشغالاشو تمیز کنی بعد بزاری خو چ کاریه😛😛

سپیده من اوایل ازدواج تا همین پارسال یه تیکه ظرف نمیشستم دوروز یه بار ماشین میشست. بعدنا بخاطر آردا که ظرفا لازم میشد و یکمم بخاطر گرون شدن وحشتناکش الانم هفته ای یه بارو روشنه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
قربونت 😘  موسیقی خیلی عالیه دختر منم پیانو میرفت ( قبل کرونا ) حتما دوباره شروع کن  ...

الهه جون بخوای کلاس پیانو بری باید حتما تو خونه داشته باشی یا همون تو آموزشگاه تمرین کنی کافیه؟

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
@عروسترکم     واسه فردا هم هنوز چيزي نميدونم  فردا گزارش رو ميدم

ببخشید عزیزم دیدم گزارشتو

امروز خیلی روز پر تنشی بود فراموش کردم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ببخشید عزیزم دیدم گزارشتو امروز خیلی روز پر تنشی بود فراموش کردم

فدات اشكالي نداره پيش مياد 💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️

عزیز من با این وزنم چه ورزشای الان انجام بدم خوبه،روزی چقدز؟

گلم بهتون گفتم ک هرروز هشتگ تو امضام رو بخونید

امروز ی مطلب کلی درباره ورزش گذاشتم

برو بخون..هرسوالی هم داشتی ازم بپرس عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤