2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
مریم شماره تو دارم دیگه اینجا نبینمت 😆😆😆  حداقل وجود داشته باش با کاربری خودت بیا 🥴

الهه کدوم‌مریم رو میگی؟؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهه کدوم‌مریم رو میگی؟؟

خودش میدونه و دیگه نمیاد 🤣🤣 

حالا به هر چی مریم داریم شک نکنیدا 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام من تازه فهمیدم چی شده ممنون ازهمتون که تایپک روبرگردوندید😘😘😘هی روزگار واقعاً متآسفم که اینهمه راهنمایمون میکنیدوبهتون بی ادبی میشه ممنون که به ماهاسالم خوری رویادمیدید🙏🙏خداخیرتون بده

سلام من تازه فهمیدم چی شده ممنون ازهمتون که تایپک روبرگردوندید😘😘😘هی روزگار واقعاً متآسفم که اینهم ...

سلام زهرا جون 

قربونت 😘❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@sepiide66     عزیزم فقط شما گزارش ندادی؟؟؟؟ احظار اول میگیریی❌❌❌❌❌

شرمنده مینا جون خیلی این چند روز کارم زیاده میگم میشه گزارش رو صبح بدم یه مدت مثلا گزارش امشب رو فردا صبحش بدم؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
شرمنده مینا جون خیلی این چند روز کارم زیاده میگم میشه گزارش رو صبح بدم یه مدت مثلا گزارش امشب رو فرد ...

دشمنت شرمنده ولی تکرار نکن چون بقیه گروه هم ازم ناراحت میشن❤🙏

اره صبح ها بذار 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

دشمنت شرمنده ولی تکرار نکن چون بقیه گروه هم ازم ناراحت میشن❤🙏 اره صبح ها بذار 

قوربونت عزیزم چشم حتما صبحا میزارم گزارشمو

راستی میگم من ماه رمضون فقط افطار و سحر میخورم شام نمیخورم افطارمم حاضریه میشه بگی کالریمو چطور تنظیم کنم؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ گروه_نارنجی2#   🏃‍♀ذ آیا می‌دانستید که ۱۵ دقیقه اول تمرین، بدنتان فقط قن ...

هستی جون تو گوگل پلی آپ رو سرچ کردم این برنامه اومد.میشه با این برنامه پیش برم؟؟

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

گزارش#  

@بامدادخمار  

صبحانه شیرقهوه+خرما.188 کالری

ناهارکشک وبادمجان+40نان سنگک.185کالری

شام10گرم نان سنگک+10گرم پنیر+خیاروگوجه.168کالری

میان وعده خرماخشک باخرما+خیار+بادام زمینی.185کالری

ورزش 20دقیقه رقص+20دقیقه حلقه وچالش ران

میخوام پریودبشم خوردنم قروقاطی شده😧

کالری مجاز1100.کالری مصرفی726حدودا

رفتم دست به اب برگشتم ترکوندن والا دیگه باید گوشیمو باخودم ببرم حداقل شوک بهم وارد نشه یهو دو کیلو زیاد کنم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
سلام هستی جون خوبی عزیزم❤🥰ن‌نگران نباش تو ی پست دیگه از دلش درآوردم🙏 گرچه خودش مقصر بود

سلام عزیز دلم ممنون خوبم خودت خوبی 

فدات❤

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰