2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
چ طرز صحبت کردنه وقتی ک یک نفر رو صدا می‌زنید تو ادبیات ما میگن آمار دادن، ک اونم ب شوخی گفته شد ...

عزیز جان چرا وقتی کسی بخاطر خودتون چیزی رو‌ تذکر میده انقدر جبهه میگیرید   

بچه ها اینجا اگه جواب سوالی رو ندونن من رو تگ میکنن  

تو رژیم شیر دهی نوشتم تا قبل شش ماهگی رژیم نگیرید فقط مقدار شیرتون ملاک نیست اگه رژیم باشی مواد مغذی شیرت هم کم میشه و بچه رشد نمیکنه و ویتامین هایی که برای رشد لازم داره کم میشه اینو بعدها متوجه میشی اگه قدش خوب رشد نکنه یا دور از جون کم خونی یا کمبود ویتامین داشته باشه 

برنج و روغن و شکرت رو کم کن و ورزش کن ولی رژیم نگیر اصلا صبر کن تا شش ماهگیش 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@بامدادخمار   الهه جون میشه درخواست دوستی منو قبول کنی؟

عزیزم سوالت رو همینجا بپرس 🌷 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار     سلام عزیزم وقتتون بخیر من یه سوال داشتم اینکه: کااری خیار گوجه کاهو کل ...

سلام اگه پخته نباشه در حد یکی دوتا آزاده 

آفرین گلم عالیههههه👏👏👏👏👏👏 مولتی یادت نره👍👍👍

عه من مولتی نمیخورم سپیده جون چی بخورم و چ زمانی؟؟تاثیرش چیه گلم

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
باخرمابخور،منم باخرمامی خورم

ممنون عزیزم پیشنهاد خوبیه 😘😘😘😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش# @عروسترکم   صبحانه  دوکف دست نان با دو برش کالباس میان وعده پرتقال وباقالی پخته وکیوی ناهار ده قاشق برنج با یه ملاقه خورشت کرفس شام یه لیوان شیر با دوقاشق عسل  کالری مجاز 1900 کالری مصرفی 1400

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
الهه جونم من یه پیشنهاد داشتم بنظرم اگه سرگروه ها هم هرروز برنامه غذایی شونو بگن با ورزشی که انجام م ...

اره خوبه 👌 اگه خواستن من یا سرکروه های گروه کم وزن یا بچه های تثبیتی رو تگ کنن 

شماهایی که تثبیتی هستید هم گزارش بزارید که نمونه گزارش باشه 

@sepiiiiiideh     @بامدادخمار     سلام الهه جون این دوستمون ۵کیلو ...

وسط هفته نمیشه گروه عوض کنید فقط یکشنبه ها 

@بامدادخمار   خواهر بیا باز یکی پیدا شده خودش کم کرده منو توام فقط وسیله ایم😣😏 خدایا.صبر. ...

به درک بابا بزار خوش باشه 

دیگه برام مهم نیست 

@kiarash_mami  

گزارش#  

صبحانه دوتا پسته و دوتا گردو68 كالرى

ناهار دمى گوجه ٨ قاشق + ماست+دوغ٤١١ كالرى

شام سمبوسه   ا عدد+ ٢ليوان دوغ  ٣٣٥ كالرى

ميان وعده دوتا پرتقال+يك عدد سيب+4تا انجير خشك٢٩٩  كالرى

كالرى مجاز١١٤٠ مصرفى١١١٣

عزیزمی😘💐 آره سالم خوری خیلی خوبه واقعا منکه ازش نتیجه گرفتم ان شاءالله که بچه ها موبه مو به راهنم ...

ممنون عزیزم ❤️❤️