2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا منم باهمه راحتم راحت باش عزیزممم من دیگه ررررردددددد دادم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
تا حالا دوغ نزدی؟ 

نه با ماست اماده زدم که شیرین میشه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اره موردی نداره مهم ورزش شکم هست ،اگر با اون پیش رفتی ادامه بده کل بدن و بازو واینارو با برنامه من

مرسی فقط من چون مجردم از برنامه ی خونه خبر‌ ندارم ممکنه بعضی روزا تا ۸ گزارش بدم 😁

گزارش#  

ناشتا آبليمو و دارچين

ص:نان ۲۴ گرم،پنیر کم چرب ۱۸ گرم،رطب،گردو،كره بادام زميني،شكلات تلخ ٣١٨ كالري

ناهار:سالاد فصل و ماست كم چرب و آبليمو،برنج ٤ قاشق ،كباب تابه ايي ٦٤گرم ٥٠٦ كالري

م و:كشمش بادام سيب پرتقال  ٤٥٠ كالري

شام:مهمونيم ولي سعي ميكنم برنج و نون نخورم حدود ٤٠٠ كالري

ورزش:يك ربع حلقه يك ساعت دوچرخه چالش شكم و كل بدن و پا

آب:حداقل ٨ ليوان

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
عاااالیه. مرسی👏👏👏. عزیزم میتونی کالری یه دونه خیار.ی دونه گوجه. ی بشقاب میوه خوری سالاد فصل رو ش ...

مرسی عزیزم از توجه ات 😘😍

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
دارالرحمه. (گلزار شهدا)یکی از بستگانمون فوت کرده از صبح اونجا بودم الان تازه رسیدم خونه 😔😔😔

خدا بیامرزه اولین باره این اسم میشنوم برام عجیب بود

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

گزارش#  

@سمیه1396  ‍ 

صبحانه:69گ تافتون+25گ کره بادام زمینی+30گ عسل+5گرم پنیرخامه ای+1لیوان شیر3درصد چربی=(595کالری)

میانوعده:یکی و نصفی هویج(22.5کالری)

ناهار:دوتا ملاقه خوراک لوبیا باقارچ(255کالری)

میانوعده:1لیوان چای +3تا خرما=(62کالری)

شام:4تا قاشق ماست نیم چرب+2تا خیار کوچیک+2تا گردو=(110کالری)

کالری مجاز:1275

کالری مصرفی:1248

ورزش:1چالش بازو+1چالش شکم

مربوط به 3 اردیبهشت گزارشم😌

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

@kiarash_mami  

#گزارش

سلام ناز بانو خسته نباشی

صبحانه:شیر ۱ لیوان_تخم مرغ ابپز کم زرده ۶۵ گرم_لواش ۷ گرم (۲۵۰ کالری)

ناهار:قارچ پخته ۱۰۰ گرم_نان باگت ۹۸ گرم_گوجه فرنگی ۱/۲_خیار شور متوسط ۱/۲_ سینه مرغ پخته ۷۰ گرم_سیب زمینی پخته و سرخ شده ۳۰ گرم_لیموناد ۱/۳ لیوان ( ۵۱۸ کالری)

م.و:پرتقال ۱عدد_کشمش بی دانه ۱۰ گرم_بادام درختی ۵ عدد (۱۲۰ کالری)

شام:قرمه سبزی۲ ق_برنج ۱ق_سالاد شیرازی یک پرس_کدو و گوجه بخار بز ۵۶ گرم (۲۲۵)

اب ۸ لیوان

ورزش یک ساعت پیاده روی

عزیزم اگه مشکلی هست بگو😘😘

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
@kiarash_mami     #گزارش سلام ناز بانو خسته نباشی صبحانه:شیر ۱ لیوان_تخم مرغ ابپز کم ز ...

یادم رفت کالری دریافتی ۱۱۱۵

کالری مجاز ۱۴۴۰

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/