2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
بله عزیزم..جان❤❤❤

عزیزم شیر قهوه رو فقط توش پودر قهوه میریزی یا عسلم میزنی ؟؟؟ من عسل بدم میاد اونجوری ام مزه نداره 😩

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بله سرگروهمو صدا زدم شما از همه چیز خبر دارید؟ من ب این خانم هیچ توهینی نکردم  من برای کارها ...

باشه بابا اروووووم اروووم.بله من برگشتم عقب همه پستاتونو خوندم خبر دارم.من گفتم دعوا نکنین بخندین چرا انقدر عصبی هستی؟نه نمیخواد به تک تک اعضا جواب پس بدی .راحت باش.ادم بهت میگه دعوا نکن بخند میخوای خودتو بکشی؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم شیر قهوه رو فقط توش پودر قهوه میریزی یا عسلم میزنی ؟؟؟ من عسل بدم میاد اونجوری ام مزه نداره 😩

من قهوه اسپرسو رو ک درست کردم بعد با شیری ک از قبل کمی داغ کردم قاطی میکنم...

ب جای شکر هم عسل می ریزم ولی کم

چون شیرین نباشه بهتره خب

البته امروز عسل تموم شد شکر ریختم

ولی عاشقشم دیگه..خیلی دوس دارم

بعد ی مدت عادت میکنی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

@مهدیه24  

صبحانه یک و نیم کف دست نون سنگک +یک قوطی کبریت پنیر =۱۸۳کالری 

ناهار =ماکارونی با سویا دو کفگیر نصفه بیشتر خیلی گشنم بود 😣۲۸۱ کالری 

شام =ماهی سرخ شده یک قطعه کوچک خالی ۲۳ کالری 

شکلات تلخ ۲۱ کالری میان وعده جمع کل کالری ۵۰۰ شد دیشب راستش من یه مقدار حلیم بادنجون و رشته خوردم خیلی کم ولی فستم بهم ریخت بجاش امروز رفتم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من قهوه اسپرسو رو ک درست کردم بعد با شیری ک از قبل کمی داغ کردم قاطی میکنم... ب جای شکر هم عسل می ر ...

مرسی عزیزم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
فدات عشقم🥰🥰🥰

نشی عزیزی🥰😘

افرینن عزیزم‌خیلیییی عالی ماشاالله به همسرت که پایه ورزشه👌🏻 خیلییییی عالییی سالم ومفید👏🏻👏🏻👏 ...

مرسی   

آخه خودشم اضافه وزن داره و می‌بینه نمیتونم برم باشگاه

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
روزه بودی قبول باشه عزیزم ببخشید  بچت اگه زیر ۱۸ماهه فست نگیر عزییزم دلن

10 ماهه س 

ولی خوب غذا می خوره باز شما هرچی بگی؟

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
خانما کسایی که جاموندید از تاپیک لاغری بیایین تو تل گروه لاغری دارم بیایین کنار هم به هدفمون برسیم ...

🔴🔴 بادوم هندی دیگه این تاپیک نبینمت 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@عروسترکم مینای عزیزم

@abremaman دوست خوبم

بی خیال بگذرید

ما وظیفمون بود راهنماییشون کنیم و کردیم

دیگه میخواد چی کار کنه به ما ارتباطی نداره

میخواد رژیم بگیره میخواد نگیره

دیگه خودش با چشم و گوش باز تصمیم. میگیره

عواقب تصمیمش چه خوب چه بد دیگه به ما ارتباطی نداره

عالیه عزیزم احسنت👏👏فقط اینکه کالریتو حتما پر کن

چشم يه چيزي ميخورم ناز برسه به ١٧٠٠

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
نمیدونم باز ب الهه جون حتما اطلاع بدین چون همه‌مواد مغذی و مقوی باید ب بچتون برسه..و رژیم زیر شش ما ...

نوشتم تو رژیم شیر دهی تا قبل از شش ماهگی و شروع غذای کمکی نمیشه رژیم گرفت 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار