2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
آی خداااااا  عجب شوهری داری ها شکمو 😂😂😂😂😂شوهر منم مثل شوهر تو کافیه بره مغازه هرچی دستش ب ...

دائما در حال ورزش 😏هر چی میخوره شکمش نمیاد جلو 😑

هیکل بدنسازی 🙄🙄🙄🙄 من اب میخورم رونام دو برابر میشه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینکه دردش اروم بگیرع کافیه😣نمیخام بسته شه

😑😑😑😑😑😑😑😑😑زیبااااا دیگه هیچی نگو خب 🤬🤬🤬🖐

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
آررررره خودم دوغ زدم 😌😌

چطوری 🙄🙄🙄🙄

دائما در حال ورزش 😏هر چی میخوره شکمش نمیاد جلو 😑 هیکل بدنسازی 🙄🙄🙄🙄 من اب میخورم رونام دو براب ...

خوبه خوشبحالش 😂😂😂من اصلا نمیتونم ورزش کنم دیشب با زور دوتا آمپول خوابیدم 😭😭😭😭

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خوبه خوشبحالش 😂😂😂من اصلا نمیتونم ورزش کنم دیشب با زور دوتا آمپول خوابیدم 😭😭😭😭

ولش کنی تو باشگاه زندگی میکنه 😑میگه من نمیتونم نخورم س همه خورده ها رو میسوزونم 

ولش کنی تو باشگاه زندگی میکنه 😑میگه من نمیتونم نخورم س همه خورده ها رو میسوزونم 

خوبه دیگه والا من چند ماه پیش تربیت بدنی برداشتم آقا اومدم ورزش کنم کمرم گرفت دیسک ام زد بیرون 😂😂😂😂😂😂خیلی فشار اومد بهم کلا بدنم بی جنبه است😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

[QUOTE=133631290]خوبه دیگه والا من چند ماه پیش تربیت بدنی برداشتم آقا اومدم ورزش کنم کمرم گرفت دیسک ام زد بیرون 😂

ای بابا 

خیلی کم سرخ شده بود مادرشوهرم درست کرده بود منم مجبورشدم یکم بخورم آخه شبا اونجاییم واسه سام هممون م ...

ایرادی نداره پس ،فقط سعی بر متعادل خوری داشته باش😊😊😊فرزندم

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
[QUOTE=133631290]خوبه دیگه والا من چند ماه پیش تربیت بدنی برداشتم آقا اومدم ورزش کنم کمرم گرفت دیسک ...

آره الان استرس دارم زیاد دکترم پریروز بهش پیام دادم گفت فردا بیا مطب پیچوندمش از ترسم برم میخوادبگه باید عمل کنی فلان کنی حوصله چرت و پرت های دکتر ها رو ندارم شوهرم هی گیر داده بریم یه دکتر دیگه 

سلام صبحتون بخیر @هستی،بانو     ناشتا:آب ولرم صبحانه:عدس68گرم+بربری 26 گرم(141) ناهار: ...

فلافل😋😋😋ولی رواهست آیا شام ۴۱۴تا ناهار۲۰۰ خورده ای😒

درکل برنامه متوسطی هست عزیزم 

بهتره شام کالزی پایینتری نسبت به ناهار داشته باشه 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

گزارش# سلام عزیزم ،خسته نباشی 

ص👈نان جو+ عسل+شیر( ۲۵۰)

ناهار👈سینه مرغ+ ماست+دوغ+نون بربری(۵۰۰)

میانوعده👈هندوانه،موز،خرما،شیر(۴۰۰)

شام 👈عدسی+سبزی(۲۰۰)+ روغن زیتون (۲۳۸)

ورزش،👈۲۰مین تردمیل+دمبل قدرتی

مصرف اب👈۷لیوان

قرص مولتی👈مصرف شد 

مصرفی و مجاز👈۱۶۴۰

@sepiiiiiideh‍  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌