2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

افطار شیر غلات   ۱۳۱کالری

شام ماکارونی با قارچ    ۴۱۲کالری

سحری پلو قرمه سبزی   ۱۹۵کالری

میان وعده قهوه شیرینی نخودچی

کالری دریافتی۷۵۵ بقیشم با میوه و اجیل پرمیکنم

کالری مجاز۱۲۰۰

ورزش 

پیاده روی ۶۰۰۰گام

دوچرخه۵۰تا

هستی جون من این دو ورزشو فقط میتونم انجام بدم چون میخوام برم اقدام برای بارداری نمیتونم زیاد ورزش کنم

@هستی،بانو  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭😭😭😭😭😭😭یه خرده میخوردی دیگه من الان یه خرده خوردم گذاشتم توی بشقاب روشم کشیدم خشک نشه فردا یه ...

من الان از مغازه شوهرم اومدم 😢سوپر مارکت داره رفتم دیدم داره بستنی دبل چاکلت میخوره 😑 وای اب دهنم سدازیر شد 😢😢😢ناهارشو دادم و زودی مغازه رو ترک کردم کلی پفک و ..... پوف نمیشه‌نادید گرفت 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
الهیییی عزیزم خدا بیامرزه پدر بزرگتو🙏🙏🙏🙏 روحش شاد ❤❤❤❤

قربونت سپیده جونم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نکن فاطمه تو همش منو به هوس میندازیا 🤣🤣🤣🤣ای ام یک عدد شکمو 😏بگم شوهرم شب دوغ بیاره این جوری نمی ...

😂😂😂😂😂😂😂

آخ نگین اگه بدونی دوغای من چقدر خوشمزززززززززس 😂😂😂😂😂😂

شوهرم میگه تا حالا دوغ ب این خوشمزگی نخوردم😎😎😎😎

تازه دو پارچ شده😋😋قابل شما رو نداااااره😊😊

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم روزه 

روزه بودی قبول باشه عزیزم ببخشید 

بچت اگه زیر ۱۸ماهه فست نگیر عزییزم دلن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من الان از مغازه شوهرم اومدم 😢سوپر مارکت داره رفتم دیدم داره بستنی دبل چاکلت میخوره 😑 وای اب دهنم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭دلم خواست 😂😂😂😂😂چه شوهر بلایی داری 😂😂😂😂😂بگو تو باید بفروشی میخوره کل جنس های مغازه تموم میشه ها😂😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
😂😂😂😂😂😂😂 آخ نگین اگه بدونی دوغای من چقدر خوشمزززززززززس 😂😂😂😂😂😂 شوهرم میگه تا حالا دوغ ...

خودت درست میکنی 😢😢😢

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه ها لینک گروه رو بدید بی زحمت یکی سوال داشت از الهام جون بپرسه

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام سرگروه عزیزم     گزارش#   @مهدیه24     صبحانه:یک تخم مرغ نیمرو+ ...

افرینن عزیزم‌خیلیییی عالی

ماشاالله به همسرت که پایه ورزشه👌🏻

خیلییییی عالییی سالم ومفید👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

@kiarash_mami     گزارش# سلام ص:سویق گندم+نان دو کف+تخم مرغ+ گوجه فرنگی=173 ن:برنج ...

سلام عزیزم خیلی خوبه👏😍۸ لیوان آبم بخور تو روز حتما

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
😭😭😭😭😭😭😭😭😭دلم خواست 😂😂😂😂😂چه شوهر بلایی داری 😂😂😂😂😂بگو تو باید بفروشی میخوره کل جنس ...

فقط به مغازه ختم نمیشه شبا ۴ تا کیسه پر میاره خونه خونمون تو کابینتامون پر چیپسو پفکه 😩😩😩😩😩

ببخشید تکرار نمیشه🙈😅 مهدیه جان کالری گوجه خیار هویج کاهو کلم و قارچ کبابی هم باید حساب بشه؟؟ عاخ ...

الهه جون یه بار گفت درحد یکی دوتا خیار نمیخواد حساب کنی کاهو در حد چند پر 

ولی اگه میخوای زیاد بخوری حساب کن

هویج وقارچ وگوجه باید حساب بشه مخصوصا پخته وکبابیش

گزارش# روزانه  صبحانه:چای یک استکان+قند یکدونه+نصف خیار +پنیر یه قوطی کبریت+نان سنگک دو کف د ...

قدرتی هم کار کن کالریتم پر کن تا اخررشب❤🙏

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!