2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
فقط اینکه حتما کالریتو پر کن با دوتا خرمایی مویزی چیزی 

اون 60 تا به نظر خودم پر میشه

چون یه وقتا پیاز یا خیار میخورم سر سفره

یه قاشق دخترم غذاشو میزاره دهنم میگه بخور ببین چه طعمی شده 

سعی میکنم اونم پر کنم

آجیل ندارم خیلی سخت پر میشه 

باید بخرم تو فر بزارم ضد عفونی بشه

اینجوری نمیشه 

اولین بار امروز تو کالری مصرفیم نون نیست 😂

آفریننننن😁😁 قدت چنده؟؟

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@kiarash_mami  

گزارش# سلام

ص:سویق گندم+نان دو کف+تخم مرغ+ گوجه فرنگی=173

ن:برنج 8 ق+خورشت4=403

ش:سوپ جو 4 ملاقه=187

میان وعده=شیر+خرما+قوتو+خیار+کیوی=484

آب 4 لیوان خوردم 

ورزش طناب +حرکات بازو پا و شکم

کالری مصرفی =1350

مجاز=1400

اون 60 تا به نظر خودم پر میشه چون یه وقتا پیاز یا خیار میخورم سر سفره یه قاشق دخترم غذاشو میزاره د ...

ار۶ منم گرفته بودم تف دادم مزش فرق کرد اما تو فر هیچی نشد 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
😂 دوغ زدم 😋😋

نکن فاطمه تو همش منو به هوس میندازیا 🤣🤣🤣🤣ای ام یک عدد شکمو 😏بگم شوهرم شب دوغ بیاره این جوری نمیشه 😋😋😋

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
یاد خودم افتادم 😂😂😂😂 لعنتی کیک ام خیلی خوشمزه شده 😥😥😥😥

من کیک درس کردم واسه بچه هام نخوردم😢 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
آفریننننن😁😁 قدت چنده؟؟

مرسی😍

۱۶۰

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
۱۶۰

الان ی پا برا خودت باربی شدیا خوشبحالت😊

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
الان ی پا برا خودت باربی شدیا خوشبحالت😊

مرسی گلم😘

من کیک درس کردم واسه بچه هام نخوردم😢 

😭😭😭😭😭😭😭یه خرده میخوردی دیگه من الان یه خرده خوردم گذاشتم توی بشقاب روشم کشیدم خشک نشه فردا یه خرده به جای صبحانه بخورم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩