2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
عزیزم روزای فست برنج و نون رو کمتر بخور ک کالریت نزنه بالا❤خوب بود برا روزای اول👏

چشم گلم😍😍😍 فدات🌷🌷

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
سلام عزیزم. نوش جونت. اگه تونستی ماکارونی رو کمتر بخور10قاشق زیاده.چون خیلی کالریش بالاست.کربو زیاد ...

چشم 

ماکارانی رو کم‌میکنم‌

کالریمم پر میکنم 

ممنون که وقت میزاری 😍

😍  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم سلام‌گزارشت خیلی عالیه👏😍فقط برام تایپ کن لطفا🙏🙏🙏🙏🙏مرسی👏👏

ممنون فداتشم

بله حتما امروز دیر شد واسه همین عجله ای فرستادم که 12رو رد نکنم    

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
مرسی عزیزم ورزش منتظرم ک پریود بشم یا نشم دیشب تخم مرغ آبپز خوردم،، شاید سوپ جو بپزم🙎

نوش جان.من امروز ناهار سوپ جو گذاشتم😊.

اها راسمیگی یادم نبود برای ورزش.ایشالا هرچی ک خیرته.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چشم  ماکارانی رو کم‌میکنم‌ کالریمم پر میکنم  ممنون که وقت میزاری 😍

فدای چشمت.

😙😙😙

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عزیزم صبحت بخییر❤❤❤❤ همه چی عالییییییه مهتاب جانم فقط یخورده نون کمتر گلم 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 ...

ممنون گلم چقدر مهربونی. چشم دیروز داشتم کم میووردم برا همین امروز نون اضافه کردم جایزه . 15 گرم نون کم کردم به جاش 55 گرم موز خوردم  

💜گروه بنفش💜قد165، وزن اولیه103  فعلی87.5  هدف بعدی83  نهایی63🔒 شروع98/11ممنون از الهه جون و همه دوستان

@kiarash_mami   سلام عزیز دلم 😍😘

دستت بهتره؟؟؟؟🤗

اینم کالری امروزم

گزارش#  

ناشتا آب ولرم و لیمو

صبحانه عسل+ارده+نان سنگک +نسکافه باشیر بدون شکر(۲۳۹)کالری

نهار دوپبازه سیب زمینی (با روغن زیتون)+نان سنگک+سبزی +رب انار(۴۰۰)کالری 

شام جوجه کباب (۲۷۰)کالری

میان وعده سیب+بادام+پسته+کلوچه خرمایی خونگی(۱۸۹)کالری

کالری مصرفی۱۱۰۰

کالری مجاز ۱۲۰۰ 

ورزش یک ساعت پیاده روی 

نیم مین حلقه

ربع مین قدرتی💪😀

آب ۸لیوان 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انءشالله عزیزجان❤🙏

ممنون بابت همه جوابات😍😘😘😘

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
ان شاءالله من حتما موفق میشم .💪 ممنون ازانرژی مثبتی که بهم دادی گلم🌹

خواهش میکنم عزیزم🥰❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نوش جان.من امروز ناهار سوپ جو گذاشتم😊. اها راسمیگی یادم نبود برای ورزش.ایشالا هرچی ک خیرته.

نوش جان خودت قوت بشه برا بدنت😘😘😘😘

شوهرم عاشق سوپ جو هستش، یه خط در میون میگه سوپ نمیپزی؟ 😟منم براش میپزم😊😊

فدای تو بشم♥

به حکمتش دل بسپار 🌿
نوش جان خودت قوت بشه برا بدنت😘😘😘😘 شوهرم عاشق سوپ جو هستش، یه خط در میون میگه سوپ نمیپزی؟ 😟منم ...

مرررسی قربونت.

شوهر منم سوپ خیلی دوسداره. 😄

سلام گلم کالاریت را ۱۰۰۰ ببند... شما ورزشات زیاده.. با ۱۰۰۰ هم کم میکنی💪

باشه گلم با میوه هزارش میکنم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
خانمی شما واقعااا مشکل داری؟؟؟؟؟؟؟ یکی هم میاد ب خاطر خودت ی چیزی(خیلی چیز)میگه شما ناراحت میشی ای ...

من هیچ کجا با شما بد حرف نزدم

چقدر بد حرف میزنید

من چکار ب شما دارم

وقتی جواب حرف های منو دارید میدید جمله ریپ نکن مسخره است

@هستی،بانو  

این خانم داره منو اذیت میکنه... 

حالم خوب نیست. از نظر روحی ب هم ریختم. میخاستم ورزش کنم سالم بخورم وزنم کم بشه یکم بهتر شه حالم

باید حرص جواب دادن ب بقیه را هم بخورم... 

آنقدر سخته من اینجا باشم؟ 

آنقدر خطرناکه رژیم بگسرم

آنقدر شما نگران حال منو بچه مید

آنقدر اذیت میشید

ک منو اذیت میکنید

بخدا من هر روز گزارشمو میدادم و کاری ب کسی نداشتم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍