2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
گلم روی این کلیک کن رژیم ماه رمضان . الهه توضیح داده.. ولی بازم عادت ها و‌بدنا فرق میکنه.. م ...

مرسی عزیززززززم 😍😍ببخش دیشب خوابم برد ندیدم پیامتو😍😍برم بخونم ببینم من جز کدوم دسته میشم😂

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
😶😶😶 نیکاجون اصلا مفید نخوردی اگه دلت بستنی خواست میتونی بخوری ولی به عنوان میانوعده صبحانتو کا ...

ببخشید تکرار نمیشه🙈😅

مهدیه جان کالری گوجه خیار هویج کاهو کلم و قارچ کبابی هم باید حساب بشه؟؟

عاخه جایی خوندم اینا کالریشون آزاده

🦋فقط خدا🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گروه_نارنجی2#   سلام صبحتون بخیر  این برنامه رو دان کنید و به مدت ۳۰روز قسمت تمیرینات پ ...

عزیزم یعنی هر روز هم کل بدن هم شکم هم پا؟؟

من شکمو از اپلیکیشن lose belly fat تا سطح متوسط روز ۲۷ جلو رفتم میشه شکمو با همون ادامه بدم؟بقیه رو با این اپلیکیشن؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
گزارش#   @donyay_kochak     صبحانه:نان لواش ۱کف دست+پنیر معمول ...

عزیز دلم کالریتو حتما پر کن بهتره سرخ کردنی شب خورده نشه کاهشت بهتر میشه 💙کیک ماهی یه بار بخور چون کالری و کربو بالا داره اما سیر کنندگیش کمه اگه هوسی نشدی بیخیالش شو اما اگه هوس کردی میتونی بخوری خودت درست کن توش عسل بریز جای شکر 😋بقیه چیزا خوب بود سعی کن فیبرم تو برنامت بگنجونی مثلا خیار و کاهو و کلم و .... 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@سمیه1396 سلام روزبخیرعزیز💚😘

گزارش# ۲/۳ناشتاخاکشیرعسل۲۱

ص:۳۰گ نان سنگک+۴۹گ تخم مرغ آبپز+نصف گوجه‌.۱خرماچای دارچین۱۷۸

میانوعده.۱۲۰گ پرتقال+۱۰۰گ سیب۱۱۰

ن:عدس پلوبلغوری+ماست+سالاد۳۲۲

میانوعده:کیوی+چای سبز+عسل+قهوه۱عددساقه طلایی۱۶۶

ش.۱۵گ نان+میرزاقاسمی+کاهو۲۱۷

کالری مجاز۱۰۲۰مصرفی۱۰۱۶

آب بیشتراز۸میخورم.ورزش.۲۰مین رقص.۴۰دقیقه قدرتی.ریس جونم این برنامه امروزم خواهدبودبه امیدخدا💚

سلام صبح بخیر😍 گزارش#   @donyay_kochak      ناشتا : اب و ابلیمو  ...

عزیزم خوب بود فقط اون کیک 😕اونم با این حجم زیاد سعی کن کیک نخوری چون کربو و کالری بالایی داره اما سیر کنندگیش کمه هر وقت هوس کردی ماهی یه بار بخور خودت درست کن به جای شکر توش عسل بریز 😊فیبرم تو برنامت بگنجون مثل کاهو و خیار و کلم ...... خسته نباشی 💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام صبح بخیر😍 گزارش#   @donyay_kochak      ناشتا : اب و ابلیمو  ...

کالریتم حتما پر کن 💙

سلاااام ب همه و سرگروه جان

@donyay_kochak  

برنامه امروز

صبحانه ۴۵گرم نان سبوس دار پنیر خامه ای کم چرب ۳۰گرم خرما۱عدد گردو ۱۱گرم جمعا۳۴۶کالری

میان وعده روم ب دیوار بستنی بیسکوییتی ۱۷۶کالری

ناهار سوپ جو+ران مرغ ..میخوام ۲۵۰کالری بخورم

شام قورمه سبزی تصمیم دارم ۳۰۰کالری بخورم من برنج کلا ۲قاشق میخورم.+کاهو

۱۲۸کالری هم میمونه ک بین میان وعده ها تقسیمش میکنم

کالری مجاز ۱۲۰۰....استففاده ۱۲۰۰

ورزش هم حلقه و طناب و چالش شکم+دمبل

اب و مکمل هم خورده میشه

این فقط تصمیمات منه و اندازه های دقیقو شب میفرستم برات

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
اگه دمبل داری چندتا حرکت میشه رفت با دمبل. ولی اگه نداری شنا سوئدی خیلی خوبه برای بازو و سرشان. ی ...

مرسی مهربون

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@kiarash_mami     #گزارش سلام نازنین بانو ناشتا اب لیمو تازه و ۲ لیوان اب صبحانه:۱لی ...

عزیزم عالیه👏👏👏👏😍😍😍😍

سلام بروی ماهت❤❤❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@kiarash_mami     زيبا جون لطفا به من يه راهكار بده.من اين مشكلو هميشه دارم.كل روز خوب پ ...

عزیزم خیار و هویج و کاهو اینا داشته باش میل ب خوردن داشتی از این کم کالری ها بخور ک نزنه بالا همینه فقط راهکارم😥

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عزیزم عالیه👏👏👏👏😍😍😍😍 سلام بروی ماهت❤❤❤

سلام زیباجان خوبی؟دستت خوب شد؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@kiarash_mami     سلام زيبا جون خيلى ناراحتم خيلى.ديزوز فست بودم مثلا تا شب خوب پيش رفت ...

عزیزم فست فقط روز خودش🙏اینطوری نظم بهم میخوره انءشالله شنبه جبرانش کن❤

سلام نگین جان روز بخیر @donyay_kochak    ‍‍     گزارش#   (ر ...

عزیز دلم خسته نباشی اگه سعی کنی سرخ کردنی نخوری شبا خیلی بهتره 😊 و اینکه نون و برنج تو یه روز استفاده نشه عالیه 😊حالا مشکلی نداره امروز ولی از فرردا اگه تصمیم داشتی ناهار برنج بخوری صبحانه نون نخور 

عزیزم عالیه کش منم خودم کش دارم استفاده میکنم موفق باش

رژیم شیر دهی ۲ لیوان ماست یا شیر داره (کم چرب ) اگه پرچرب باشه یه لیوانه شما کم چرب داری میخوری پس ۲ لیوان بخور یا بجاش ماست استفاده کن 😘