2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
آفریین عزیزم خیلی خوووبه فقط یخورده مصرف کربو رو محدود ترش کن👌👌👌👌 برنج باید هفته ای سه بار مصرف ...

ممنون.باشه گلم سعی میکنم کم تر بشه .عزیزم برای ورزش با توجه به وزن فرمولی نیست که چقدر باشه که استپ نکنه وزنمون که میاد پایین مجبور نباشیم مثلا روزی 3 ساعت ورزش کنیم.مثل کالری که فرمول داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@kiarash_mami     زيبا جون لطفا به من يه راهكار بده.من اين مشكلو هميشه دارم.كل روز خوب پ ...

برنامه ریزی کن. 

وقتی ک میدونی غروبا ب بعد بیشتر میل ب خوردن داری. کالریت رو طوری تنطیم کن ک بیشترش برای میان وعده عصرت و شام بمونه. ک از کالریت هم بالا نزنی.

ولی سعی کنی شبها سبک بخوری بهتره.من بیشتر کالریمو تا ظهر میخورم.

ببخشی من جواب دادم.☺

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سرشانه هات میخای کوچیک بشن؟ یا  پر بشه ؟ چطوریه

کوچک بشه 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
ممنون.باشه گلم سعی میکنم کم تر بشه .عزیزم برای ورزش با توجه به وزن فرمولی نیست که چقدر باشه که استپ ...

نه عزیزم فرمول خاصی نیست فقط نباید اوایل رژیم با ورزشای سنگین شروع کنی هرروز ۱ساعت عالیههه فقط هرروز مدلشو عوض کن الان با اپ ورزش میکنی ؟

عالیه.. فرمدهی با سن  منظورته،،؟؟ می خوای حجم بگیره؟؟ قبل فرم دهی بدنت را گرم کن..

اره دیگه برا با سن میرم.چون حرکاتش سنگینه همیشه قبلش گرم کردن و بعد سرد کردن انجام میدم.تو یه اپ هست حرکات کششی اونا رو انجام میدم

سلام عزیزم بچت ات چند وقتشه؟ شام وناهارت کو گلم؟

عزیزم روزه 

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
گزارش#   @عروسترکم     صبحانه:نان سنگک،گوجه،پنیر،چای،۴۱۰ ناهار:سینه مر ...

خب عزیزم ورزش قدرتی هم انجام بده

امروز ی پست واسه ورزش میدارم ک راهنمایی بشین همتون..هشتگ  رو بخونید امروز

و اینکه سنگین ترین مقدار کالری رو واسه شام گذاشتی ک اشتباه عزیزم

سعی کن صبحانه رو مفصل بخوری

و شام رو سبکتر

میان وعده خیلی بیشتر داشته باش..بادوم..میوه..شیر..ماست..فندق..پسته

اینجوری کالری کمتری واسه شام میمونه عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام عزیز دلم خوبی این حرفا چیه میزنی ناراحت میشم😒🥰🥰🥰🥰اگه بهم اطلاع ندیم خدایی نکرده اونا هم ر ...

بخدا من به خاطر خودشون میگم من واسه عروسیم وقتی تو رژیم بود هیچ چیزی نمیخوردم جز سوپ و سالاد فکر کنم در روز ۴۰۰ کالری بیشتر نمیخوردم الان که حساب میکنم ..... وزنم استپ کرد اولایل همچین لاغر میشدم خوشم میومد بعد یه ماه استپ شدم انگیزه ام از دست رفت رژیمم رو ول کردم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@donyay_kochak    

گزارش#  

سلام عزیزم ، وقت بخیر

صبحانه : 1 لیوان شیر پرچرب + 1 قاشق عسل + 10g مویز + نان سنگک 1 کف دست + 1 لیوان چای (303 کالری )

نهار : کته بدون روغن 8 قاشق + خورشت بادمجون 5 قاشق + 1 لیوان دوغ (391 کالری )

عصر : سیب + هویج + 30g مویز + چای (196 کالری )

شام : 1تکه کوکو سبزی + سالاد فصل + 100g ماست پر چرب + 1 قاشق روغن زیتون 

آب : 9 لیوان

مکمل ها : زینک + مولتی ویتامین + فولیک اسید 

ورزش : 15 حلقه + نیم ساعت رقص + 1 ساعت ورزش با دمبل

پ ن : لبنیاتم چون محلی ، پر چربن

کالری مجاز : 1360

کالرب دریافتی : 1307

نه عزیزم فرمول خاصی نیست فقط نباید اوایل رژیم با ورزشای سنگین شروع کنی هرروز ۱ساعت عالیههه فقط هرروز ...

نه عزیزم قدرتی ها را خودم از قبلها که میرفتم باشگاه یه کمش تو ذهنش بود بعضی ها هم تو نت سرچ کردم

@هستی،بانو      

گزارش#  

صبحانه: شیربرنج 1 ملاقه 160+1.5 واحد بربری110 +یک ق م پنیر20 کالری (290)

ناهار: سبزیجات بخارپز کالری(200)

شام: پلو یک کفگیر+خورش 4 ق +سالاد بدون سس کالری(600)

میانوعده ها:سیب70+پرتقال100+شکلات با چای 100کالری(270)

کالری مجاز (1400)

کالری مصرفی (حدود 1400)

ورزش (ورزش با اپ جدید -پیاده روی نیم ساعت+دوچرخه خوابیده -طناب -پروانه-)

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵