2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832759 بازدید | 290067 پست
ممنون امشب گرسنه نبودم حالم بد بود حالا ببینم فردا چه طور شد شاید به ۱۰۰۰ عادت کردم شاید هم نه ممنون ...

گلم تو همه خونه دعوای زن و شوهری هس.... اگه تقصیر خودته که پیش قدم شو.. اگه تقصیر اونه ، صبر کن شاید خودش هصبانیتش بخوابه و‌بیاد معذرت خواهی🌹

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من امروز چالش ۳۰روزه حلقه ام تموم شد دیگه تحمل نکردم واسه دهم این ماه که سایز بگیرم  امروز دور ...

عالییی‌کم‌کردی دختر👏👏👏👏حسابیی باربی شدیااا

فقط چرا الان دادی سایزتوو..میگرفتی الان ولی ۱۰ ام  میدادی😫

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عالییی‌کم‌کردی دختر👏👏👏👏حسابیی باربی شدیااا فقط چرا الان دادی سایزتوو..میگرفتی الان ولی ۱۰ ...

اخه ذوق داشتم 😢

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام گلم ما شاالله ورزش👏👏👏👏 مولتی ویتامینت مباررک😆😆😆 ورزش هر ۵۰ الی ۶۰ تا پروانه یا ...

🌺🌺🌺🌺🌺

سمیه جون ورزشام خوبه همینقدر؟ در روز حدود 250 یا 300 تا فقط میسوزونم کم نیست؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام گلم ما شاالله ورزش👏👏👏👏 مولتی ویتامینت مباررک😆😆😆 ورزش هر ۵۰ الی ۶۰ تا پروانه یا ...

سلام سمیه جون خوبی؟ 

میگم من ی سوال دارم..واسه ماه رمصان چجوری باید رژیم باشیم؟ کالری و فست چحوری میشه؟ وعده ها؟ اگه میدونی ی توصیح مختصر میدی بهم؟ 

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
عالیه عزیزم خوبه گزارشتو هشتگ‌گزارش هم بذار گزارش#  

چشم از اين به بعد ميزارم

ورزشم اگه همه گفتن بگيد ❤️

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
خواهش میکنم گلم❤🥰

سللام عجقم چطوری؟ رژیمت در چ حاله؟ من دختر خوبی شدم دوباره دارم سفتو محکم کالری شماری میکنم..ورزشم ک سر جاشه کلا😅

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
همه چی میخورم اخه نمیدونم  تاحالا نشده گرسنه بمونم اگه باشه هم خیلی کم

نمیدونم باز ب الهه جون حتما اطلاع بدین

چون همه‌مواد مغذی و مقوی باید ب بچتون برسه..و رژیم زیر شش ماهگی اصلن اصولی نیس گلم

@بامدادخمار  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

چشم از اين به بعد ميزارم ورزشم اگه همه گفتن بگيد ❤️

بی بلا عزیزم

اوکی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ممنون مهربونم..آره عزیزم داشتم و دارم و خواهم داشت دیگه چسپیدم به رژیم ول کنش نیستم😂😂

افرين به اراده 💪🏻💪🏻💪🏻

من شنيده بودم كه نميشه رژيم بگيري تو بارداري 

ولي شما رو ديدم خوشحال شدم 😍

چون من هم ميخوام باردار شم 🙈

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
سللام عجقم چطوری؟ رژیمت در چ حاله؟ من دختر خوبی شدم دوباره دارم سفتو محکم کالری شماری میکنم..ورزشم ک ...

سلام عزیز دلم🥰🥰🥰🥰🥰🥰تو خوبی چه خبرا

والا من همچنان رژیم..فقط تا دو روز پیش ورزش نداشتم

و خوشبختانه اصلن اضافه نکردم..همون ۶۰ کیلو..نهایت ۳۰۰ گرم بیشتر بشه

نمیدونم باز ب الهه جون حتما اطلاع بدین چون همه‌مواد مغذی و مقوی باید ب بچتون برسه..و رژیم زیر شش ما ...

چرا آمار میدین😂😂😂😂

من کلا کم خوراکم و اینو از رژیم های قبل ب ارث بردم

و تو وعده های غذایی سعی میکنم همیشه برنج و پروتین باشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز