2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
اهان باشه هر از گاهی تو مهمونی مشکل نداره 😘😘😘

میگم خانمی  ماباهم شروع کردیم این تاهروقت که لاعرکنیمه ؟

یاتایم خاصی داره؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

شیراز

به به

خوشا شیراز و وصف بی مثالش.

خداوندا نگه دار از زوالش..

منی ک عاشق ادبیاتم و دانش اموخته ادبیات شیراز برام یعنی عشششق...

منم کرمانشاهم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرگروه جووونم واقعا شرمنده ام .امروز نرسیدم گزارش بزارم .فردا واستون میفرستم .ببخشیدخانوم 😔 @مهدی ...

الان بذار خب

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

صبحونه نون و پنیر و سبزی و خیار و گوجه و شیر و قهوه(۲۵۰)

میانوعده سیب (۶۵)

ناهار سیب زمینی و تخم مرغ ابپز(۱۲۵)

میانوعده ی ساقه طلایی و دو عدد خرما و چای سبز(۱۰۱)

شام ۱۵۰ گرم برنج پخته و ۱۲۰گرم ماهی تست شده(۳۹۹)

جمعا ۹۴۱

کالری مجاز ۱۱۰۰

تا ۱۰۰۰پرش میکنم گفتم باشه اگه ی وقت خواستم ناخونک بزنم🤣

ورزش هم ده کیلومتر دو و پیاده روی متناوب

گزارش#  

@مامان_الیساهستم    

این گزارش فرداس چون صبح ها سرم شلوغه میگم احتمالا نرسم

ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ گروه_نارنجی2#   🏃‍♀ذ آیا می‌دانستید که ۱۵ دقیقه اول تمرین، بدنتان فقط قن ...

سلام آجی صب بهتره

چون درگیر شوهر و... نیستیم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
سلام ورزش های شکم و پهلو ران و سینه رو میخوام... خیلی بدنم شل شده قبلا رژیم گرفتم بدون ورزش....😐 ...

عزیزم تو گوگل بزن میاد

بزن چالش شکم...ران..خودش میاره، و اپ  های خیلی خوبی هستن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام ستاره جووونم قربونت💜💜💜💜 همه چی عالی فقط کاش ب جای کیک ی چیز سالم تر میخوردی چون کیک کالریش ...

سپیده جان تاثیر قرص جوشان مولتی ویتامین و قرص هردو یکیه؟عزیزم از همون ابتدای رژیم یک روز در میان خورده بشه؟

@هستی،بانو

@helenaa96

@nilo0000

سلوم سلوم

ببخشید گزارشم دیر شد خونه مادر شوهر بودم صب تا عصر و بعدشم سریع اشم درست کردم و بچه کولیک دار و... 

خب گزارشم

میدونم سبزی نداره. ب شوهرم میگم کاهو بخر میگه سرده برا بچه خوب نی. میگم کلم بخر میگه شیرت بدمزه میشه. میگم گوجه بخر سالاد شیرازی درس کنم میگه سرده

سبزی خوردنم ک فقط میشه ریحون خورد ک خودم دوس ندارم

چیز دیگه ای میشه خورد ک فیبر داشته باشه؟ 

و اما ورزش. امروز روز استراحتم بود. منم خیلی خسته بودم دو شبه بیدارم بخاطر خانم کوچولوم ک دلش درد میکنه و کولیک داره

متاسفانه ورزش نکردم☹️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
هوازی رو که همه باید برن بخصوص قبل از شروع ب ورزش.هم برای گرم کردن بدنت هم برای کاهش وزنت.مثل پیاده ...

مرسی عزیزم 😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@sepiide66     عزیزم فقط شما گزارش ندادی؟؟؟؟ احظار اول میگیریی❌❌❌❌❌

مینا جون یه سوال 

ما رژیمیم به کم خوری عادت کردیم  یا حجم معده مون کوچیک شده؟من یکجوری شدم مثلا کمی بیشتر میخورم طبق کالری البته،احساس میکنم معده م جا نداره ،داره میترکه،شمام اینجوریین؟

نوش جونش. چون روز اولته ورزش سخته خدایی.اگه غروب تونستی ورزش کن.یا برو پیاده روی. زودتر تموم میشه پ ...

فقط تونستم یک ساعت پیاده روی تند برم😯

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪