2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست

@عروسترکم

صبحونه و ناهار دو تا نيمرو با اكف دست نان 

ميان وعده ١٠ تا زيتون 

شام عدسي ١٠ قاشق 

ورزش نيم ساعت مقاومتي 

اب ٨ ليوان 

كالري مجاز ٥٠٠ 

كالري دريافت ٥٢٦🤦‍♀️

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
فک کنم بایدگرم کنم بدنمو،خشک خشک ورزش می کنم😧

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

همیشه قبل قدرتی بدنت را گرم کن که داغون نشییییی.... مخصوصا تو حرکات زانو که کل وزن روش هس

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر چای سبز و زعفران دارم عالیه برا لاغری ۲۲۰۰۰۰ تومن،بسته 15  عددی،خواستین با ارسال رایگان ...

اينجا همه با رژيم غذايي لاغر ميكنن💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
عزیرم من تثبیت بودم که حامله شدم الان کالری تثبیت حساب میکنم با ۷۰۰ کالری اضاف برای جوجه

ببخشيد تازه باردار شديد؟؟

خیلی دیر عمل کردی واسه جدا کردن اتاقش من نازگلمو الان 2 هفته بیشتره که جداش کردم ما تو اتاقمون میخ ...

خب ما دوتا اتاق بیشتر نداریم که یکیش اتاق کار شوهرمه و لپتاپ و میز و بند و بساطش اونجاس یکیشم اتاق خوابمونه الانم مجبور شدیم اتاق کار شوهرمو کنیم اتاق آوا شوهرمم آواره میشه😂😂

گِرِه سرطانی باید نمونه برداری بشه. مهویه جون من شبا نمیتونم گزارش بدم روزا میدم شبا درگیر دخترم می ...

سلام سحر جون خوبی

عه چرا خدانکنه ان شالله چیزی نیس

باشه عزیزم قرار شده کلا همون گزارش همون روز رو صبح تا عصر بذاری دیگه

خوب بود گلم فقط شکر زیاد خوردیا😶

ورزشت خوب بود ولی قدرتیم انجام بده متابولیسمت کم نشه

ایول به اب👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
افرین عالیه فقط کالری مجازومصرفیتونزده بودی

خب امروز فستم دیگه.۵۰۰ تا مجاز ۴۹۳ تا مصرفی

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
هلنا جون عالیییی توپ درجه ۱👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻ورزشاتم عالیییی عزیزم

مرسی عزیزم آیناز صدام کن ❤

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
پودر چای سبز و زعفران دارم عالیه برا لاغری ۲۲۰۰۰۰ تومن،بسته 15  عددی،خواستین با ارسال رایگان ...

تبلیغات تو گروه ما کلا ممنوعه❌❌❌❌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#

@سمیه1396

کالری مجاز :1000 بدون فست 

مصرفی : 10000

ورزش اگر وقت کنم الپتیکال + چالش شکم 

صبحانه : نون شیرمال 85 گرم +  یک لیوان شیر کم چرب (365)

نهار :خورشت قورمه سبزی یک ملاقه + نان سنگک 4 کف دست (567)

میانوعده : چای + 2 تا قند (20)

شام :سفیده تخم مرغ آب‌پز 3 تا بدون نون (51)

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

گزارش#  

@مهدیه24  

صبحانه نصف نان لواش یه قوطی کبریت پنیر روزانه یه گوجه کوچیک 

نصف لیوان آب هویج 

ناهار یک کفگیر عدس پلو سه قاشق ماست محلی یک استکان نوشابه تا الان ۵۹۹ کالری مصرف شده 

شام هم واقعا نمیدونم چی میخام بخورم 🤤🤔

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣