2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
۶۰هدف اولم خودم ۵۵میخام ولی همسرم راضی نیست میگه همون ۶۰خوبه

هشت کیلو اضافه داری چیزی نیس تو میتونی به این فکر کن که خوش اندام میشی لباس قشنگ میشینه تو تنت  بی انگیزه نباش بچه های اینجا همه با انگیزن ما این جا صد کیلویی ام داریم ۶۸ کیلو که دیگه چیزی نیس 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
افرین 😊من زنجبیل ندوست 😝واقعا با چای سیر میشی 😢😢😢😢 من سیر مونی ندارم الانه که پس بیفتما اما سر ...

اولا منم فست ها خیلی اذیت میشدم بعدش برام جذاب شد بخاطر ریزش وزنای باحالی ک داشتم ..

بعد از دی تا فروردین خسته شده بودم یکم کالری تثبیت استفاده کردم البته کمتر از تثبیت میخوردم و فست هارو ۱۰۰۰میبستم وزنم موند..دیگه از ۶۵تا ۶۷میچرخیدم دیگه دیدم بسه دیگه من نباید ناتموم بزارم راهمو..تصمیم گرفتم دوباره برم تو کار کاهش 😁باید برسم ب هدفم قبلا هدفم ۶۰بود الان کردمش ۵۷ بیشتر تلاش کنم😎

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا منم فست ها خیلی اذیت میشدم بعدش برام جذاب شد بخاطر ریزش وزنای باحالی ک داشتم .. بعد از دی تا ف ...

موفق باشی 😊

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
موفق باشی 😊

قربونت❤

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
لطفارژیمتونوبه منم بگین

کالری شماری میکنیم رژیم خاصی نداریم.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
الهییی عزیزم 😍😍😍😍😍 کوچولوت چند سالشه؟

فدات شم ٣ سالشه ولي شديد وابستس مخصوصا تو اين مدت چون اصلا بيرون نرفتيم و با كسي هم رفت و امد نداشتيم ديگه بدتر شده

تردميل دارم خونه ولي اصلا نميشه با اين فسقل استفاده كرد

البته يه راهي براش پيدا ميكنم

سپيده جون من مولتي ويتامين نميخورم ولي قرص هيربرست ميخورم كه مخصوص مو هستش چون موهام يكم ريزش داره و حالتش هم بد شده

همون كافيه ديگه؟ اب هم ميخورم روزي حداقل ٥ ليوان سعي ميكنم بيشترش هم بكنم

هشت کیلو اضافه داری چیزی نیس تو میتونی به این فکر کن که خوش اندام میشی لباس قشنگ میشینه تو تنت   ...

ان شالله از فردا ساعت ۸گزارش میدم 

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
@سمیه1396   سرگروه سبز 💚💚💚💚 ۱مهساجووون  2- ehjrhrh4u  3- ساناز718 4- آ ...

عشقم من اضافه کن

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
پس چرا مانکن کالری یه دونه هویج واینقدر کم زده😑فکر کنم ۱۸ زده

واي كرفسم همينه

خيار رو ٥ كالري زده 

با كجا حساب ميكنيد كه ٣ تا خيار ٤٠ كالري داره؟

من خيلي خيار ميخورم كه😳😳

سلام سرگروه عزیزم  

گزارش#  

@مهدیه24  

نان بربری دو نیم کف دست+9گرم پنیر+3تاخرما==»190کالری

میان وعده ها:سیب+خیار+شیر کم چرب==»426

کالری مصرفی617تا آخر شب

آبم13می خورم

یادآوری بچه شیر میدم  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
فدات شم ٣ سالشه ولي شديد وابستس مخصوصا تو اين مدت چون اصلا بيرون نرفتيم و با كسي هم رفت و امد نداشتي ...

اره میدونم با بچه سخته من خودم پسرم ۱۸ماهشه قدرتیامو وقتی بیداره باهم انجام میدیم هوازی رو هم وقتی خوابه انجام میدم💪💪

باشه گلم اگه مثل مولتیه اشکال نداره همون و بخور👌👌

بالا نوشتم روش کاهش وزنمو میدونم اشتباهه ولی باید سریعتر وزن کم کنم😔

گلم ما اینجا کاهش سریع نداریم چون کلی عوارض داره و زود برمیگرده شما باید اندازه کالریت مصرف کنی تا کاهش داشته باشی👍👍

ان شالله از فردا ساعت ۸گزارش میدم 

عزیز دلم عضوجدید نمیگیرن تاپیک رو خاموش بخون و اگه سوالی داشتی از من بپرس 

پروفایل و امضات را طبق امضای استاتر درست کن.. داخل امضام  هم توضیح دادم  همهشو گلم.. ...

خوندم عزیزم فقط یعنی چی قبل 12گزارش فردا رو بدیم ؟بعد کالری روزانه رو طبق تثبیت ببندیم یا کاهش،ماه رمضان هم هست ضعیف نشیم

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢