2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829369 بازدید | 290067 پست
انشالله که چیزی نیست آوا اصن سر واکسناش اذیت نکرد اصن نمیفهمیدی واکسن زده...میومدیم خونه شروع میکرد ...

میترسم از واکسن همه میگن ۱۸ماهگی سخته😥😥

خب پس خوبه پیشرفتش 👏👏👏👏👏👏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که چیزی نیست آوا اصن سر واکسناش اذیت نکرد اصن نمیفهمیدی واکسن زده...میومدیم خونه شروع میکرد ...

سلام فرخنده جون خوبی؟

دخترای گلت خوبن؟

تاریخ زایمانت مشخص شده؟

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
میترسم از واکسن همه میگن ۱۸ماهگی سخته😥😥 خب پس خوبه پیشرفتش 👏👏👏👏👏👏

سخت هست ولی نباید سختش بگیری هرچی حساس تر باشی بدتره...

آزه خداروشکر راضی ام...فعلا تو فکر خوابشم ..چون تو خوابم پوشکش میکنم 

سلام فرخنده جون خوبی؟ دخترای گلت خوبن؟ تاریخ زایمانت مشخص شده؟

سلام عزیزم مرسی توخوبی؟؟؟خوبن خداروشکر😘😘

والا سونو گرفته ۲۱ مرداد...دکترم میگه همون نزدیکیاس...البته انقده فعالیت دارم یه هو دیدی زودتر دنیا اومد😂😂

@donyay_kochak  

گزارش#  

صبحانه=عسل(۱/۲ق غ) و نان بربری(کف دست۱/۵) چای=۱۴۰ 

میان وعده=۰

ناهار =۱۰۰گرم سینه مرغ+۱گوجه+۳پر کاهو=۲۲۲

میان وعده =چای و یه تیکه کوچیک میوه=۳۰

شام =احتمالا یا سینه مرغم‌مونده باشه میخورم یا یه دونه تخم مرغ آبپز با کاهو =۱۰۰

کالری مصرفی ۵۰۰

کالری سوزانده شده ۴۰۰ (کل ورزشامو میرم )

آب سعی میکنم ۸ تا بخورم

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
واااا  خب نمی دونستم اشکالی داره😑😑😑  در ضمن اونو کامل خوندم تقریبا یکی هستن چون من شی ...

@بامدادخمار خواهر بیا باز یکی پیدا شده خودش کم کرده منو توام فقط وسیله ایم😣😏

خدایا.صبر.بده#  

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@هستی،بانو   😘 گزارش#   ناشتا =آب ولرم +آبلیمو صبحانه=۱کف دست نان+نصف قوطی کبریت ...

عزیزم برنامت خوبه ،( کدو سرخ شده) با روغن کم موردی نداره 

ورزش هم خوبه 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
چشم عزیز دلم.خدا بد نده زیبا جون بهتری؟فکر کنم شمام مثل من بی هوایی منکه همیشه یجای دستم بریده اس💙 ...

چشمت بی بلا عزیزم چی بگم والا😕😅

قربونت عزیزم خوبم🌹🌹🌹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!