2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836247 بازدید | 290067 پست

@سمیه1396 سلام صبح بخیرسرگروه جون😍

گزارش# ۲.۲.ص.۲۵گ نان سنگک+۵گ پنیر+۳گردو+۱عددخرما۱۱۰کالری

میانوعده.۱۰۰گ پرتقال۴۷کالری

ن.۱۳۰گ خوراک لوبیاباکاهو.یدونه گوجه خیار۲۰۱کالری

میانوعده.۱۵گ پفیلا۵۶کالری

ش.ماست۱۰۰گرم+کدو۵۰گ.نان سنگک۱۵گرم۱۰۰کالری

مجاز۱۰۲۰مصرفی۵۱۵.آب تا۱۰لیوان سعی میشه بخورم.

ورزش.۳۰مین حلقه.حرکات قدرتی شکم ۱۰حرکت هرکدوم ۳ست ۳۰تایی.۸حرکت سینه۳ست۳۰تایی برنامه امروزم به امیدخدااینه💪

آخه میوه بخورم زیاد میشه.نمیدونم با ۷۰۰ببندم؟؟بعضی وقتا با ۵۰۰بعضی وقتام۷۰۰میبندم

عزیزم نمونه برنامه غذایی روز فست الهه رو ببین👍👍

میوه های کم کالری بخور مثل خیار

فعلا باهمون ۷۰۰ ببند🌸🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین به این اراده واقعا 😊😊😊مویز و خرما و شیره های طبیعی خیلی اهن و کلسیم دارن قرص مولتی و زینگ ه ...

چهار شیره میخورم 

خرما خشک میخورم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

خخخخ چی سخته گزارش ورزشتو حتما بهم بده 

من از اون آدمام که غیر قابل پیش بینی ام

از روی برنامه کار کردن دوست ندارم

سر اون برام سخته تا شب مجاب بشم حتما" یه کاری انجان بدم

ولی خب قانونه دیگه ، گذاشتم گزارشمد برات گلم

خیلی ممنون ک انقد بهتون توضیح داده استارتر وقت گذاشته و زمان بازم با کالری مانکن پیش میرید😭😑 لطفا ...

واااا 

خب نمی دونستم اشکالی داره😑😑😑

در ضمن اونو کامل خوندم تقریبا یکی هستن چون من شیر میدم و استارتر گفته شیر کم چرب بخورم تقریبا کالری شون یکی میشه 

بعدم من بهد از زایمان ۸۴ کیلو بودم تا الان با مانکن کم کردم شما نمی گفتی هم با مانکن کم می کردم از این به بعد 

فکر کردم اینجا برای دلگرم کردنه 😑😑😑😑😑

موفق باشید

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

گزارش#  

@سمیه1396  

ناشتا اب ولرم

صبحانه:۴۵گ بربری،پنیر،خرما(۱۸۴)

ناهار:سوپ جو(۱۳۶)

شام:لوبیا چیتی ،سالاد کاهو(۱۸۱)

م و:۳۰خاگینه،خرما،یه لیوان شیر(۱۶۹)

مجاز۷۰۰

مصرفی ۶۷۱

اب ۸لیوان

ورزش:چالش شکم سطح متوسط،چالش شکم میانه ۱

فدای تو بشم من،،، نمیدونم گاهی خیلی بم فشار میاد شاید حساس شدم، این چند روز هم مامانم اینا هم شوهرم ...

فدات عزیزم.

بالاخره ی نی نی تو طالعته حالا باید ببینی خدا کی میخاد که بیاره برات.میااااره شککککک نکن.

امسال حتما حتما مادر میشی. حالا ببین.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
باران جون خسته نباشی واقعا عالیه 💙💙💙💙💙 فقط خامه چربیش بالاس اگه حذف بشه عالیه 

ممنونم از دقت نظرت💐

سعی میکنم محدود برای ایجاد تنوع در وعده صبحانه مصرف کنم.

الان یه چالش برای خودم گذاشتم یک ماه بدون خامه

😘😘😘

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
خخخ عزیزم‌ دیگه لازم نبود از اول تایپ کنی قصد اذیت نداشتم منظورم از گر زارش بعدت بودی خیلی خیلی زحم ...

چهارشنبه و جمعه برنج نمیخورم 

بعد از اول هفته برنامه ریزی میکنم روزایی که برنج میخورم نون نخورم 

برنجم یه روز در میون بخورم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام عزیزدلم چطوری؟خوبیم خداروشکر💜💜 تو چ میکنی آوا گلی و نی نی خوبن؟

فداتشم خوبیم شکر درگیر پوشک آوام نی نی هم بنده خدا ساکت و آروم کلا کم فعالیت داره😂😂😂گفتم خدا کنه دنیا اومدنی هم همینجوری باشی 

نه عزیزم اذیت چی  💋💋💋💋💋💋💋 روزت بخیر خشگلم

😘😘😘😘😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام عزیز دلم میشه اسم کوچیکتو بدونم ؟؟؟؟  عزیزم مصرف کربو هیدراتت خیلی خیلی بالاست اول اینکه ...

اسم کوچیکم فاطیماه 😊

باه عزیزم،یه حرکتش باعث میشه پشت ران روآب کنه،اون حرکتی که زانوت خم شده جلوهست،اون پات عقب😂😂😂گرفت ...

برنامه است یا عکس چیه داری ازش

عکسشو بگیر بفرست برامون

من رانام خیلی بزرگ اندازه فیل🐘

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒