2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836222 بازدید | 290067 پست
اخه صبحانه و نهار باهم شد  خرما رو نیم ساعت پیش خوردم نهار الان ،  ۵۰۰ تا هم هست ،   ...

مشکلی نداره 💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جووووون عزیزدلم تو فقط بپوک از خنده .😍😍. دنیا و مسائل مربوط بهش رو ولشکن. خودتو و خودشو عششششق اس ...

فدای تو بشم من،،، نمیدونم گاهی خیلی بم فشار میاد شاید حساس شدم، این چند روز هم مامانم اینا هم شوهرم مرتب ازم میپرسیدن پریود نشدی؟،،،، حساس شدم،،، دیشب برد منو بیرون دور خوردیم البته تو ماشین یعنی میخواست من آروم بشم

قطعا همین طوره ک میگی گلم،، هر چی صلاح خودشه، امیدوارم ب خودش،، ایشالا بهترینا برات رقم بخوره عشقم❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
بله عزیزم

بله سهیلا جونی چشم سعی میکنم رعایت کنم❤🤗😚

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
@donyay_kochak     سلام عزیزم ، ظهر بخیر صبحانه : 2 لیوان چای + 3 عدد خرما نهار : 5 قا ...

سلام فدات شم ممنون 💙

عزیز دلم ورزش ؟ اب ؟ کالری هر مواد غذایی ؟؟؟؟ 

خوب بود اما موارد بالا رو نداشت 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

صبحانه: هندونه ۴۵کالری

ناهار: یتیمچه+۱لیوان دوغ ۳۵۰کالری

شام, ۱تخم مرغ آبپز ۸۰کالری

میانوعده ها, سیب، پرتقال، ۱۰گرم پسته ۱۵۳کالری

کالری مجاز ۷۰۰

کالری دریافتی ۶۲۷،،،، ک تا شب پر میشه

آب مطمعنا ۸لیوان

ورزش هنوز شروع نکردم هنوز منتظرم ببینم پریود میشم یا نه

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

@سمیه1396  

صبحانه:1تخم مرغ آب پز+20گرم نان خشک=(150گرم)

میانوعده:1هویج(15کالری)

ناهار:188گرم شیربرنج(188کالری)

میانوعده:1پرتقال=(62کالری)

شام:20گ نان خشک+5تاقاشق ماست نیم چرب+1گردو+1خیار=(161کالری)

کالری مصرفی:576

مجاز:500😒

ورزش:1 چالش بازو+1چالش ران

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
سلام عزیز دلم میشه اسم کوچیکتو بدونم ؟؟؟؟  عزیزم مصرف کربو هیدراتت خیلی خیلی بالاست اول اینکه ...

عزیز من ۵۰ کیلو تا الان کم کردم کم خونم پلاکت خونم پایین کمبود کلسیم و ویتامبن و همه چی دارم کلا با قرص دارو ویتامین ها گیرم 

الانم رژیمم نمیخوام به خودم سخت بگیرم 

بعد یه سوال دیگه من کلا میان وعدهام کالریش زیاد خوب اگر ناهار و صبحونه ابنارو نخورم چی بخورم که الری مجازم پر بشه بدنمم اذیت نشه چون نمیکشم سرگیجه و حالت تهوع میگیرم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام مهدیه جان امیدوارم که حالت امروزبهترباشه

گزارش#  

صبحانه (دوکف دست نان بربری+یه قاشق ماست+دوقاشق شیره انگور)

این ماستی که میگم محلیه وبهش میگن ماست خشک وچربی نداره ولی کلسیم خوبی داره

شبیه کشکه بسته بندیه

نهار(دوکف دست نان بربری+دوملاقه خوراک لوبیا)

شام(دوکف دست نان بربری+یه قوطی پنیر+گردو)

میان وعده ها(ده لیوان چای کن رنگ+۵۰عددکشمش+۵۰عددتخمه کدو)

۱۳۶۵ تاشد ۱۳۶۰ مجازم

نیم ساعت هم میرقصم 

@مهدیه24  

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

سلام عزیز دلم میشه اسم کوچیکتو بدونم ؟؟؟؟  عزیزم مصرف کربو هیدراتت خیلی خیلی بالاست اول اینکه ...

تا الان ۵۵ کیلو کم کردم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام فدات شم ممنون 💙 عزیز دلم ورزش ؟ اب ؟ کالری هر مواد غذایی ؟؟؟؟  خوب بود اما موارد بالا ر ...

ورزش انجام ندادم

نمیدونم چه در انتظارمه

آبم که هنوز نخوردم 😓 

اوف چه سخت شد