2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836222 بازدید | 290067 پست
منم نگاه میکنم با حسرت اما میگم ولش کن گروهی بهتره خودمو موظف میکنم که هرچی اینجا نوشتم همونو بخورم ...

آفرین همینم درسته

حالا یه وقتایی ادم هوس میکنه مثلا ماهی یه بار چندتا دونه پفک یا چیپس بخوره اشکال نداره

ولی نباید هر روز باشه

سلام سپیده جان گزارش#   @sepiiiiiideh       عزیزم من امروز  روز ...

قبول باشه 

التماس دعا👍🌺🌺🌺🌺

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گزارش#  

سلام صبح بخیر 

@مامانجوجوبودم  

صبحانه =خرما+چای+عسل یه قاشق =(۸۵)

ناهار =تخم مرغ آبپز + سیب زمینی آبپز ۱۰۰ گرم =(۱۶۷)

میان وعده = سیب (۷۵)

شام=دلمه برگ مو ۳ عدد (۱۸۰)

کالری فست (۵۰۰)

کالری مصرفی (۵۰۷)

ورزش =۵۰ تا پروانه +۵۰ تا طناب +۵۰ تا دراز و نشست +۱۵ دقیقه حلقه +نیم ساعت حلقه

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
سلام صبح هنگی بخیر خوبین؟  @مامانجوجوبودم   @نیلوفر000000   گزارش# صبح ...

سلام صبح بخیر❤🌹

گزارش#  

@عروسترکم  

صبحانه.آب گرم سیرودارچین+۳خرما (۵۹)

میان.۶تانخودچی۳تاانجیر(۹۳)

ناهار.۱قوطی کبریت پنیر+۲کف نان+گردو+کلم(۲۱۲)

میان.۱۰تاکشمش+۲تابادام زمینی(۲۹)

شام.۱/۵تخم مرغ ابپز+کلم(۱۱۶)

مجاز۵۰۰

مصرفی.۵۱۵

اب میخورم زیاد

ورزش

پیاده روی

درازنشست

چالش بازووران

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
آفرین همینم درسته حالا یه وقتایی ادم هوس میکنه مثلا ماهی یه بار چندتا دونه پفک یا چیپس بخوره اشکال ...

هفته دیگه میخوام برم پیش دکترم اونم اگه بفهمه غذا نمیخورم برام داروی ضد استرس مینویسه دوباره میخورم چاق میشم 😂😂 یه خرده شوهرم هم پیاز داغ شو زیاد میکنه دارو مینویسه اشتها آور 

باید گشنه بمونم همش 😥😥😥😥

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مگه استرس داری؟

آره دیشب به دکترم پیام دادم گفت سه شنبه یعنی امروز ساعت ۶ برم مطب اش فکر کنم وضع ام خیلی خرابه آخه گفت هروقت دردت ریخت به پاهات سریع برو بیمارستان یا بهم پیام بده میترسم برم پیشش بگه عمل کنی عمل کمر هم سخترین عمله بدنم هم ضعیفه فعلا که دارم شوهرمو میپیچونم که نرم پیش دکترم 

آره دیشب به دکترم پیام دادم گفت سه شنبه یعنی امروز ساعت ۶ برم مطب اش فکر کنم وضع ام خیلی خرابه آخه گ ...

اها

کمر درد داری 

آره درد ستون فقرات خیلی بده مخصوصا اگه بزنه به پا😔

انشالله که خیلی زود خوب شی🙏🙏

اها کمر درد داری  آره درد ستون فقرات خیلی بده مخصوصا اگه بزنه به پا😔 انشالله که خیلی زود خو ...

دیسک کمر دارم 😔😔😔😔مرسی برام دعا کن 🌸🌸🌸🌸🌸🌸

سلام صبح بخیر @kiarash_mami       ناشتا یک لیوان اب بالیمو صبحانه :3کف دست ن ...

عزیزم چرا کالریتو کم بستی؟؟؟؟؟

باید کامل پرش کنی

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
کابینت من توش 3تا پفک و 2تا لواشکه الان نزدیک 1 هفته است ولی حتی بهش نگاهم نمیکنم تو یخچالمون شکل ...

من شوهرم رفته یه کارتن کیک .یه کارتن شیرین عسل. یه کارتن رولفر یه کارتن شکلات .یه کارتن بیسکوییت خریده 😭😭😭😭

صبح برا نماز بیدارم کرد دیدم نشسته کیک می خوره  وای خدا ....

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
@kiarash_mami     زیبا جون عزیزم خدا بد نده بیا از خودت خبر بده نگرانتم  تازه پستا ...

سلام عزیزم بهترم❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
من شوهرم رفته یه کارتن کیک .یه کارتن شیرین عسل. یه کارتن رولفر یه کارتن شکلات .یه کارتن بیسکوییت خری ...

چطوری ضدعفونی میکنین این همه کارتنو؟ 😵😵😵😵

بهش بگو وقتی رژیمم این چیزا رو ببر سرکارت بخور🙄🙄😁

@kiarash_mami       سلام عزیز دلم  من امشب ۳۷۶ کالری صبحانه خوردم  ...

خیلی ممنون ک انقد بهتون توضیح داده استارتر وقت گذاشته و زمان بازم با کالری مانکن پیش میرید😭😑

لطفا از این ب بعدم خودت با مانکن پیش برو حذفی

سلام استادم❤ @kiarash_mami     امشب گنددد زدم خاااهررررر 😢🤕🙊 اولین باره ک کالریم ز ...

امروز فستی جبران میشی❤ورزشم بیشتر کن🙏🙏