2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836222 بازدید | 290067 پست
ورزش فرمدهی روز۱۵ ۵۰پروانه ۵۰لانگز ۵۵اسکات سی روز تناسب چالش کپل روز ۲۱ قبل ورزش خرما بعد تمری ...

خدا قوت عزیزم آفرین بهت👏👏👏😘💪💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
خوب دختر عصر شامتو بپز زیرشو خاموش کن

تازه ساعت ۴ ناهار میخوریم 🥴🥴🥴🥴شوهرم برنج مونده نمیخوره 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

#گزارش @mamanali95           @مامان_الیساهستم     صبح ...

نوش جانت عزیزم

دیگه خودت میدونی ک شبا پلو نخوری بهتره چون مهمان بودی ایراد نداره،، لازم نیس بگم خودت میدونی.

آخی عزیزم.بابا بذار راحت باشن خونه غریبه ک نیست.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#  @عروسترکم صبحانه دوکف دست نان وپنیر یه قوطی کبریت با دوتا گردو   ناهار شش قاشق ماکارانی با یه پیش دست سبزی میان وعده یه کیوی یه سیب  شام تخم مرغ ابپزو یه کف دست نون

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
دیروز که وزن کردم ۷۹،۷۰۰ بودم اره حواسم نبود اشتباه نوشتم بعدش دیگه گفتم خودت متوجه شدی حتما اشتباه ...

نوش جونت حالا که خوردی از این به بعد مواظب باش

منم نون بربری که میبنم خون جلوی چشماما میگیره😬🙄

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

منم میخام باشم وزنم 75میخام 55 بشم ولی نمیشع😭😭😭

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش
سلام بامدادجوون و مهدیه سرگروه عزیزم گزارش یک اردیبهشت :صبحانه دوتا کف دست نان سنگگ +یک چهارم قوطی ...

سلام‌مریم جون خوبی عزیزم

صبحانه ات عالی بود ورزشاتم عالیییی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

همه چیز خوب بود در واقع به جز دوتا نکته

در این حد🤏 برنجتو کمتر کن

۸تا قاشق حداکثرش باشه 

واینکه حتما حتما کالری مجازتو پر کن خوشگلم

حالا نمیدونی چه جوری پر کنی

میان وعده حتما از مغزیجات استفاده کن

مثلا ارده بگیر ارده وشیره بخور 

هم مقوی هم سیر کننده

شیر بخور تاکالریت پر بشه نه اینکه دیدی کالریت ۲۰۰تا جا داره بری یه بستنی سالار بخوریا اونم اخر شب 

با چیز سالم پر کن مثلا یه لیوان شیر با چند تا خرما

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

منم لایک کنین یادم بدین چطوررژیم بگیرم

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش