2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836209 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم  مهدیه بهت داد یا نه؟؟

نه عزیز دلم نداده 💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

چیشده مائده جووون 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@هستی،بانو     عزیزم من تا شنبه نت ندارم گزارش بدم گلم انشالله شنبه گزارشامو شروع میکنم ...

باشه عزیزم ولی سعی کن مداوم باشی تا انگیزت نره ،رعایت هم فراموش نکن😉

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
ایووووول ورززززش💪💪💪💪 کالریت خیییییلی کمه. امروز ک فست نیست عزیزم. پرش کن تا وقت هست

چشم اخر شب شیر میخورم و قبلش میوه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
چشم اخر شب شیر میخورم و قبلش میوه

نوش جونت.

حتتتتما پر کن کالریت ک استپ نشی خدای نکرده

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
بچه داری چقدر کالری میسوزونه؟😫😫😫 دهنم سرویس شده از صبح

ای جان دلم 🤣🤣🤣🤣

@هستی،بانو     @سحررخانومی     گزارش# ناشتا دولیوان اب گرم  +۲فاشق ...

بخور عزیزم هوسانست دیگه😁ولی از این به بعد کالریتو قشنگ پر کن که نخوای اخر شب چیز ترش بخوری بعد ضعف کنی بری تو دیگ😁😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

سمیه جان @سمیه1396  

ببین وقتی من روزه ام تا ۸ شب گزارش قطعی نمیتونم بدم میشه هر روز صبح مثل امروز گزارش قطعی روز قبل و گزارش غیر قطعی روز جاری رو بزارم اینجوری راحت تره حالا بگو من چه کنم

@مامان_الیساهستم  

ص‌. پنیر یک سهم نان بربری دو کف دست چای یک لیوان قند یکعدد(320)

ن.دلمه کلم دوعدد(400)

ش.عدسی یک لیوان دو کف دست نان لواش (450)

م وعده. کیوی دو عدد پرتقال یکعدد(170)

8لیوان آب... ورزش نیم ساعت تردمیل نیمساعت قدرتی 

مصرفی 1320 

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
ای جان دلم 🤣🤣🤣🤣

دیشب نشد درست بخوابم

همش بیدار میشد

یاد گرفته تو خواب یه دایره کامل میزنه بعد میخوره به اینور اونور بیدار میشه

بعد از صبح تا خود الان یکسره یا نق زده یا غرغرکرده یا جیغ زده یا گریه کرده

به خدا مغزم درد میکنه