2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836209 بازدید | 290067 پست
مهدیه جونم خیلی برات ناراحت شدم روح پدربزرگ عزیزت قرین آرامش باشه  خدا به تو و خانواده ت صبر ب ...

مرسی گلم خیلی لطف کردی ممنونم ازت♥️

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام دوستان منم دلم میخواد لاغر بشم ولی نمیخوام بدنم شل بشه مخصوصا سینه چون یبار لاغر شدم خیلی بدن ...

سلام 

ورزش قدرتی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن عزیز اشکال نداره.

گزارش# صبحانه 2لیوان چای 2ق شیراز 2کف لواش 2قند میان وعده نخوردم نهار 20خلال سیب زمینی 3کف لواش 10گرم کچاپ میان وعده عصر پفک 1سیب 2لیوان چای شام نوشابه نصف لیوان 1چهارم پیتزا البته رژیمی 3قارچ 1فلفل دلمه 10گم کچاپ 20گرم پنیر ولی حس کردم کالریش خیلی کم شد 100تا بیشتر حساب کردم کالری شد1300 کالری مجاز 1400

ورزش 1ساعت پیاده روی چالش شکم هنوز نرفتم ولی الان پا میشم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
ممنون عزیزم اخه کسی نیس بره واسم خریدشوهرمم نیس دوتابچه کوچیک دارم وگرنه شیروماست همیشه هست خونمون

اهان عزیزمم خب روزای دیگه حتما بگنجون تو برنامه ات گاهی پیش میاد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزيزم... اينكه با اسايش و ارامش از اين دنيا رفته،، خودش ارامش دهنده هس..🌸

اره سمیه جون ممنون😔😔😔😪

@فقطخداجون@radvin_70 بچه ها از پسر زمستان که تثبیتی بود خبر ندارید انگار ترکیده نمیشه تگش کرد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

کالری مجاز ۱۱۶۰

کالری مصرفی ۱۱۶۰ 

صبحانه آش کشک ۵ ق معادل ۱۲۵ کالری

میان وعده یه لیوان آب هویج ۸۰ کالری

ناهار دیزی ۲۰۰ گرم کاهو ۱۰۰ گرم ماست ۱ ق یک کف دست سنگک معادل ۳۷۰ کالری

عصرانه ۲۵ گرم شکلات هیس معادل ۱۲۰ کالری

شام  آش کشک ۱۰ ق ۲۵۰ کالری

امروز ورزش نداشتم ولی کار خونه کردم اگه وقت کردم عصر قدرتی کار میکنم حتما

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
وای فاطمه جونم شرمنده این چندروز خیلی وقت نکردم 😘😘😘😅😅 قربونت عزیزدلم لطف داری 😘😘❤️❤️ یوهاها ...

نه بابا این حرفا چیه بخدا مدیونتم هستم شما خیلی کارا کردی برام😚💐

🤓🤓🤓😁

عزیزم هر وقت که راحت بودی برای ما برنامه بزار منکه عجله ندارم چون کار اصلیرو برام کردی و تا عمر دارم دعات میکنم طریقه صحیح خوردن و سالم خوری رو بهم یاد دادی و الانم من دارم همون  میرم ۳ هفته میشه که همون ۶۸ یا نهایت دیگه ۶۸/۵۰۰ شدم که با یکی دوروز فست باز همون ۶۸ شدم کلا قلق بدنم خداروشکر دستم اومده البته ورزشم هروز دارم هااا😋💪

مرسی عزیز🙏💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
بچه ها دیگه سؤالاتتون رو از سرگروه ها تون بپرسید  من دیگه فقط سرگروه تثبیتی های قهرمان هس ...

من منتطرم تثبیتی بشم حسابی سوال بپرسم

البته برا بارداری و شیردهی 

ولی فک نکنم اونموقع مانکن شدم  بخوام باردار بشم

همش نیم تنه میپوشم میرم تو خیابون ازذوق شکم تخت  

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم