2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836209 بازدید | 290067 پست
@مامانجوجوبودم   .عزیزم من چون امروز بلاتکلیف بودم از فردا گزارش میدم

همین الان گزارش بنویس دیگه تا پنج وقت دارید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
همین الان گزارش بنویس دیگه تا پنج وقت دارید 

باشه .الان می نویسم .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@هستی،بانو سرگروه جان ما شبا خونه پدرشوهرمیم هروقت رسیدیم تا شام مادرشوهرم ببینم چیه همونموقع در ...

@هستی،بانو  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بامداد جون گروه زرد هم گزارش بده یا وایسیم تا سرگروهمون بیاد؟؟

نه عزیزم گزارش بدید تگش کنید هر وقت اومد میخونه 

یه سوال من امروز دلم خیلی شکلات میخواد. میشه بخورم ولی در حد کالری مجازم؟؟

الهه اینم جواب بده 

@بامدادخمار  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😎😎😎😂😂 برو در خونه ی خودتون بازی کن 

گزارش#  

صبحانه:٢كف دست سنگك+پنير+گردو+چاي و شكر(٢٥٠كالري)

ميان وعده صبح:خيار+چاي و يك عدد قند+هويج(٣٥كالري)

ناهار:زرشك پلو ١٠ قاشق + ران مرغ + اب مرغ+ سالاد شيرازي و يك قاشق روغن زيتون(٦٤٥كالري)

ميان وعده عصر:سيب و خيار و هويج و چاي با نبات(١٥٥)

شام:ماست و خيار و گردو و كشمش+ موز(٢٣٦كالري)

كالري مجاز ١٦٦٠

كالري حساب شده ١٣٢١

بقيشم احتمالا كاهو بخورم 

اب ٥ ليوان

ورزش امروز نميرسم انجام بدم

@sepiiiiiideh  

الهه اینم جواب بده  @بامدادخمار    

بخور زیاد نشه فقط 

نه عزیزم گزارش بدید تگش کنید هر وقت اومد میخونه  

مرسی بامداد جون این سوالمم جواب بده دیگه قول می دم از سرگروه بپرسم

یک کف دست نون جو خشک ازینا که شیوید هم داره چقد کالری داره؟؟

از چن نفر پرسیدم همه یه جوابای خییلی متفاوت گذاشتن

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
مرسی بامداد جون این سوالمم جواب بده دیگه قول می دم از سرگروه بپرسم یک کف دست نون جو خشک ازینا که شی ...

عزیزم کالری شمار ندارم 

ولی کالری همون نان جو رو داره اگه با کف دست حساب کنی چه خشک باشه چه نباشه کالریش یکیه ولی اگه با وزن حساب کنی تو سی گرم نان خشک کالریش بیشتره چون وزنش کمتره و مقدارش زیاد میشه 

اگه سرگروهتون نیست امروز از من سوال کنید اشکال نداره گلم