2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829355 بازدید | 290067 پست
سلام سر گروه عزیزم امیدوارم با کمک شما ب هدفم برسم #گزارش دو لیوان آب ولرم ناشتا صبحانه یه لیوان ...

عزیزم خوب بود ورزشت فقط هوازی بود قدرتی ام کار کنن افرین مصرف ابت خیلی بالاست و اینکه مصرف بیسکوییتت هم بالاس که شیرینی مصنوعی داره و اصلا خوب نیس 💙عزیزم موفق باشی به جز بیسکویت عالی بود این هفته چقدر کاهش داشتی ؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@هستی،بانو  

گزارش#  

صبحانه: یک لیوان آب با دارچین اول صبح+نصف واحد سنگک35+2 کف دست بربری 150+نصف قوطی کبریت پنیر 35کالری (220)

ناهار: یک کفگیر پلو250+ران مرغ آبپز220+سالاد با یک ق م سس 35کالری(500)

شام: بادمجان و گوجه بخارپز+2 کف دست سنگگ کالری(350)

میانوعده ها:هویج خام+سیب*هویج خام کالری(150)

کالری مجاز (1400)

کالری مصرفی (——)

ورزش (یک ساعت پیاده روی+دوچرخه خوابیده یک ست+پروانه و طناب دو تایم ده دقیقه ای)

مایعات 4 لیوان

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب بود ورزشت فقط هوازی بود قدرتی ام کار کنن افرین مصرف ابت خیلی بالاست و اینکه مصرف بیسکوییتت ...

چشم بیسکویتو کم میکنم کلا کیک وبیسکویت زیاد دوست دارم ولی کیکو قطع کردم کم کم بیسکویتم میزارم کنار،چون او هفته پریود بودم دیروز وزن کردم۳ کیلو ۴۰۰ کاهش داشتم

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
@سمیه1396   سمیه جون زیبا به معنی واقعی کم مونده بوده دستشو از وسط نصف کنه خیلی عمیق زده 😑😑 ...

😰😰😰😰

واااااای چه وحشتناااک

داشت چیکار میکرد که دستشوو زد؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😰😰😰😰 واااااای چه وحشتناااک داشت چیکار میکرد که دستشوو زد؟؟؟

مرغ یخ زده خورد میکرده 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیززدلم باید تا قبل ساعت 12 ظهر کزارش بزارین

من سرکارم والا شوهر یه چی میخواد شام بعدم باید خزانه رفتم خونه ببینم چی داریم   

نهایت تا 8گزارش میدم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
ممنون  15 دقیقه الپتیکال میرم  چالش شکم  دراز نشست

عالیه..👏👏👏

موقع گزارش هات هم همینجوری بنویس که در حریان ورزشات هم باشم...👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@sepiiiiiideh‍ 

سلام عزیز دلم  

وزن شروع.    وزن الان(البته دیروز)        وزن هدف

83.                77/400.                      55

عزیز فردا که روزه فسته می خوام روزه بگیرم و شب گزارش بدم اشکال نداره؟؟

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

@pari95  

@جوجو1400    

سلام پری خانم میشه این دوست مارو کمک کنید و ورزشای مخصوص دیسک کمر رو بهش بگین؟ ممنونتون میشم دیسک دارن هر ورزشی نمیتونن انجام بدن