2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836209 بازدید | 290067 پست
مرسی عزیزم پس سرگروه من شمایین😍

بله عزیز دلم 🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این یعنی امید ب زندگی.😊. نوش جوووونت

فددداتتتت❤❤❤

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

سپیده جوووون فعلا اینارو می‌دونم @sepiiiiiideh  

ص:۱/۴لواش+نصف قوطی پنیر+قند

ن:ماکارونی۲کفگیر

فعلا این تا اینجا ۲کفگیر زیاده عزیزم؟؟

میان وعده هامو نمی‌دونم خدا کنه سراغ بیسکویت اینا نرم.شامم فعلا نمیدونم

سلام قربونت😘😘😘😘😘 واقعا عالیههههه عزیزم 👏👏👏👏👏 روغن زیتون و مغزیجات و سبزی آفرین👌👌👌👌👌

سپیده جان من دیروز تو گزارش وزن اسم کاربری مو وارد نکردم اسم واقعی خودمو نوشتم گفتم در جریان باشی عزیزم‌

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
دوستان من شنیدم که‌ نون سنگک از لواش و بربری بهتره واسه رژیمیا.ولی الان که تو مانکن کالریشو زدم نان ...

سنگکو به خاطر سبوسش میگن خوبه.خب لواش نازکه مثلا با ۲کف دستش سیر نمیشی ولی با ۲کف سنگک تقریبا سیر میشی .واسه همونه کالریش بالا تره

خوووووبه👍. گوجه سبزززززز. آب دهنم راه افتاد لهههنتی😌😌

واي عذاب وجدان گرفتم گوجه سبزو خيار بخور🙈🙈🙈🙈😁

ميگم عزيزم من ممكنه بعضي وقتا تا ١٢ گزارش ندم ولي تا ٨ صددرصد ميدم اشكالي نداره؟

تگم نميشي ريپ ميكنم گزارشمو ميدم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام ‌گلم.. اره خود بامدادخواست که تاپیکای اضافی تعطیل بشه ، تا بچه ها بتونن راحت تر ت ...

اره یادمه چه خوب فقط باید گزارش رو تا ۸ شب بزنیم دیگه موضوعی اضافه نشد الان گزارش دیروزم میزنم

باشه گلم ی آزیتای گل ک بیشتر نداریم💗💗

فدات عشقم 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

گزارش#   

@مامانجوجوبودم      

صبحانه:چیزی نخوردم ببخشید جنازه دیدم حالم بد شد

نهار:برنج ۷قاشق دمی+خورشت مرغ ۷۰ گرم +نان جو یک کف دست=۵۰۹ تا 

میان وعده: خرما..چای..دم نوش..شیر.‌‌.میوه(هنوز نخوردم ولی اینا رو میخورم نمیدونم کدوم😥)

شامم نمیدونم چیه والا

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
دوستان من شنیدم که‌ نون سنگک از لواش و بربری بهتره واسه رژیمیا.ولی الان که تو مانکن کالریشو زدم نان ...

ببین عزیزم درسته ک کالری سنگگ یا نان سبوس دار یا نون جو سبوس دار زیاده ولییییییی سیر کنندگی بالایی دارن...مثلا شما ۳۰گرم لواش بخور ی ساعت نشده گشنته دوباره و میری سراع ریزه خواری....ولی ۳۰ گرم از موارد بالارو بخور ب خصوص سبوس دار ...امکان نداره تا ۳ساعت سراع هیچی بری چون سیر سیر هستی

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
ایرادی نداره.  هر وقت تونستی.فقط گزارشت رو بده هر روز. خودت میدونی ک اخطار داره عزیزم.

باشه عشقم ممنون 😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سبز#   گروه سبز💚💚💚 👈👈👈سبزی های رژیمی سلاام🌸🌸🌸 ✔️نکات مهم و جدید را داخل همین هشتک ...

☝️☝️☝️☝️☝️☝️

@sanaz718  

@مامان_امیرحسین_خان  

@مامان_زمستان۱۳۹۹  

@sh_saadat  

@cr_97  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سپیده جوووون فعلا اینارو می‌دونم @sepiiiiiideh     ص:۱/۴لواش+نصف قوطی پنیر+قند ن ...

گلم واسه همین الهه جان گفتن اول روز چیزایی ک میخوای بخوری رو گزارش کنی تا اگه ایراد داشت بهتون بگیم 💗

اره عزیزم سعی کن کربو رو کمتر کنی دیگه 👌👌👌

سعی کن بیسکوییت و قند و اینارم کم کنی تا کاهشت بهتر بشه ب جاش خرما و انجیر بخور

سبزیجات و آب هم یادت نره 👍👍👍👍