2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829148 بازدید | 290067 پست
مهم تناسب اندامه جانم... 💃💃💃💃

آره دقیقا

چون هیکلم اونطوری ک میخوام نیس فک میکنم هی باید وزنم کم بشه

ورزشای فرمدهی ام انجام میدم ولی خب طول میکشه تا نتیجه بگیرم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
سلام دوستای گلم کاهشهاتون مبارک منم نیم کیلو کم کردم وزن هفته قبل 88 وزن این هفته 87.5

بارییکلااا..... 👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوراییی عمقیی فکر کنیی... تهش به مردا ربط پیدا میکنه😂 ماه رمضوون،، فستت.... گشنه،.. ...

😂😂😂

اون بخاطر این میگ‌نگیر ک میدونه ضعف میکنم ب بچه گیر میدم و حوصله م نمیکشه واسه همین میگ توراخدا ماه رمضون فست نگیر دوباره بعدش بگیر خخخخ

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عه فکرکردم نوشتی ۱هفته ۷۰۰ گرم خخخ

نباباااا😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اره واقعا نرم تو دیگ صلوااات😥😥😥😥 تازه واسه ظهر قرمه سبزی گزاشتم😋😋😋😋😋

نوش‌جان.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اوهوم من گوناه دالم 😔😔😔 احتمالا شوک بگیرم‌ ب امید کم‌شدن 🤕🤕 فستامم ک ۵۰۰تایی😤😤😤

عجیجم😢😢

مولتی میخوری؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
همه ش را رعایت میکنم‌😤😤😤 کلا من دهه ۷۰را بدمیتونم شکست بدم بارها رژیم گرفتم روی ۷۵یا۷۳اونقدر ثاب ...

از نوشیدنی ها یا مواد افزایش متابولیسم یا ملین های طبیعی استفاده میکنی؟؟

یبوس نداری؟؟؟

عجیجم😢😢 مولتی میخوری؟؟

اره والا یه روز درمیون مولتی و زینک😑

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

@sepiiiiiideh  ‍ 

سلام سپیده جون کاهشت فوق العاده بود.   مبارکت باشه   

دهه عوض کردن خیلی کیف میده برای شما که دیگه آخرشی خیلی خیلی عالیه.

💜گروه بنفش💜قد165، وزن اولیه103  فعلی87.5  هدف بعدی83  نهایی63🔒 شروع98/11ممنون از الهه جون و همه دوستان
آره دقیقا چون هیکلم اونطوری ک میخوام نیس فک میکنم هی باید وزنم کم بشه ورزشای فرمدهی ام انجام میدم ...

تومیتونی#  

💪💪💪💪💪💪

از نوشیدنی ها یا مواد افزایش متابولیسم یا ملین های طبیعی استفاده میکنی؟؟ یبوس نداری؟؟؟

😭😭😭چای سبز و دارچین زنجبیل و تخم‌کتان وزیره یه روز درمیون میخورم

یوبس هم خیلی بهتر شدم قبلا داغون بودم الان خیلی کاهو و...میخورم بهترشدم 

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها قرار بود امشب توضیحات  گروه بندی رو بزارم و اسامی هر گ ...

سلام الهه جونم من بلد نیستم چطور اسممو زیر اسامی بقیه  تو تاپیک وزن بزارم اگه ممکنه راهنمایی کنید

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
مبارکهههههه عزیزم👏👏👏👏👏👏👏👌👏👌👌

ممنون عزیزم از این همه انرژی مثبتت    خودم خیلی راضی نبودم ولی کوتاه نمیام  

💜گروه بنفش💜قد165، وزن اولیه103  فعلی87.5  هدف بعدی83  نهایی63🔒 شروع98/11ممنون از الهه جون و همه دوستان
😂😂😂 اون بخاطر این میگ‌نگیر ک میدونه ضعف میکنم ب بچه گیر میدم و حوصله م نمیکشه واسه همین میگ تورا ...

بچه را بهونههه میکنه شوهرت... بهونش از یه  جای دیگه اب میخوره

😂😂😂😂😂😂😂😂