2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836171 بازدید | 290067 پست
سلام گزارش  امروز صبحانه یه لیوان نسکافه با یه تکه شکلات تلخ ناهار سوپ جو میان وعده خیار شا ...

عزیزم سرگروه تگ کن گزارشتو با گزارش# بده 

@عروسترکم  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
پس چی فکر کردی😂😂😂😂 شده انگشت بکنم تا ته تو روده هام خالیش میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣😷😷😷

یا مقلب القلوب ولابصار دیگ بخاطر 200 گرم مایتحتو زیر فشار رررررررررررررر نزار دختر  

بسته  خانم ...گروه زرد ... 77.... فعلی ؟؟؟ هدف 58 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط هم نشینی     ای حیف  ببین کی تهرانه باش لذت ببرم    

دربدر دنبال تهرونیام الان برا تو 🧐🧐🧐🧐

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
خیلی خوبه عزیزم👏فقط ضعف نکنی فرداهم میخای روزه بگیری؟

فدات 

روز فستم خوب گذشت گشنگی نکشیدم اصلا 

فردا هم دلمو صابون زدم واسه زرشک پلو😋😋😋😋

روزه اره 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
 بدر شوهرمم دایی مامانمه   دیگ بیشتر توضیح ندم که  ای ام  لای بر غو هستم&nbs ...

منم مادر شوهرم خالمه خاله که نزدیک تره پس چرا ای ام لای برگ غو نیستم 🤣🤣🤣

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
باریکلااا ... عالیییهه👏👏👏👏👏 فردا حتما صبحانه بخور که ضعف‌نکنی به خاطر فست امروزت، البته قبل ...

اره با دو اپ مختلف،یکی تناسب اندام بانوان و یکی هم ۳۰روز تناسب،صبحانه هم چشم ،امروز نون نخوردم اصن    

ممنون مرسی راستش تازه واردم نمیدونستم مرسی که گفتید❤️

قربونت موفق باشی ❤

[QUOTE=133155707]  بدر شوهرمم دایی مامانمه   دیگ بیشتر توضیح ندم که  ای ام  لای      نوشابه بدم خدمتتون🥤🥤🥤🥤🥤🥤

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪