2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836141 بازدید | 290067 پست
قربونت عشقم 😘😘😘❤️❤️❤️

❤❤❤عزیز دلی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام الهه جان  کالری ماستی که خودم با شیر محلی درست کردم چی بزنم میشه ماست پرچرب؟ چون من موقع ...

سلام عزیزم برای احتیاط اره پرچرب حساب کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@kiarash_mami  

قبل صبحانه آب ولرم 

صبحانه نان لواش سبوس دار و پنیر و کره و چای 

قبل نهارخیار دو عدد 

نهار 4عدد سفیده تخم مرغ و کاهو و کره 

میان وعده بیسکویت ساقه طلایی و خرما 

شام یک لیوان شیر و هویج یک عدد 

جمع کالری مصرفی 500

ورزش یک ساعت قدرتی و سنگین همراه مربی و یک ساعت رقص و طناب 

جمع سوزیده 600 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
نه فدات شم مرسی عزیزم 😘😘❤️

خواهش میکنم گلم بی تعارف گفتم❤️

خودمم نداشتم یه مدت آنلاین میدیدم چون هستش کالری همه چی ارزش نداره پول بدی اگه خیلی کار واجبی نداری😕

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
خانما من امروزمو کالری شماری کردم شامم خوردم الان مقدار کالری دریافتیم حدودا ۱۵۰ کالری کمتره چیزی نخ ...

حتما باید کالری مجازتو پر کنی عزیزم نه کمتر بخور نه بیشتر

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#  

@kiarash_mami  

سلام زیباجان

صبحانه

5گرم گردو+5گرم مویز+9گرم عسل+دمنوش

ناهار

100گرم سینه مرغ+135گرم کاهو+120گرم ماست

شام

120گرم کاهو+50گرم ماست+چند قطره آبلیمو

میانوعده

عسل وزنیان5گرم+عسل وسیاهدانه5گرم+یه قاشق سبوس+دمنوش و10گرم عسل

آب8لیوان

کالری مجاز1052

کالری مصرفی:491

ورزش

15دقیقه هوازی

چالش بازو

چالش شکم

قدرتی ران

کالری سوخته750کالری

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
خیلی ممنون چی بخورم بهتره واسه اخر شب ؟

شیر بخور با خرما یا بامیوه پر کن یا مغز ها

خواهش میکنم گلم بی تعارف گفتم❤️ خودمم نداشتم یه مدت آنلاین میدیدم چون هستش کالری همه چی ارزش نداره ...

اره منم تو‌گوگل پیدا میکنم 

بیشترشونم بلدم 

حالا باز ببینم کرفس چیکارمیکنه  

بازم ممنون گلم 😘😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الان منم گزارش باید بدم عزیزم؟

اره عزیزم