2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836141 بازدید | 290067 پست

@مامانجوجوبودم  

گزارش#

صبحانه: 168 گرم مسقطی + 22 گرم نون شیرمال (ولی این نون اصلا شکر نداره ولی خب کالری نون شیرمالو زدم) 

میان وعده: 50گرم کیک خونگی (چون رفته بودم دیدن مادرمینا چیزی نبود برای خوردن) 

ناهار: 1 لیوان آبگوشت+ 1 لیوان دوغ

میان وعده: 1عدد پرتقال+ نصف موز+ 1 ق غ عسل

شام: پیتزا پنیر 50 گرم+ پیتزا سبزیجات 90 گرم 

آب 5 لیوان

من 6 روز تو هفته ورزش میکنم، واسه همین جمعه ها روز استراحتمه🙂🙂🙂

@نیلوفر000000  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم وااای خوشبحالت وزنتو دیدم از خودم بدم اومد😕اخه منو شما باهم بودیم..من شدم ۶۷شما۶۱😭😭😭 ...

سلام عزیزم

😁😁

نه بابا خدا نکنه نگران نباش تلاشتوبکنی‌ میرسی به وزن هدفت🤩

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام توضیح برنامه امضامو بخون و اسمتو به سرگروهت بگو وارد لیست کنه @مهدیه24    سر گرو ...

بچا من ۵تا شدن

یه ننه سرما ویکی دیگم بود ولی خودشون نیمدن بگن منم کاربریشونو دقیق یادم نیس چیکار کنم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام.من میخام عضو شم راهنمایی میکنید 

سلام عزیزم خوش اومدی به گروه زرد💛♥️

@مامانجوجوبودم  

شكوه جان سلام شبت بخير عزيزم

ناشتا:آب +سركه سيب

صبحانه:خيلي دير پاشدم :يك ليوان شير كاكائو١٧٠

ناهار:كته بدون روغن(٨قاشق)+سينه مرغ پخته+آب مرغ ==٤٠٠

ميانوعده عصر:بادام زميني ٢٠عدد=١٦٠

شام:نصف ليوان شير فقط تونستم بخورم😞😞با يدونه گوجه خام:١٠٠كالري

مجموع كالري ٨٣٠ ميدونم خيلي كم شد ولي چون پريودم شروع شد اصلا اشتها نداشتم بخوام هر چيزي بخورم

ولي ورزشم نكرده بودم!

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

سلام عشق جانم @مامانجوجوبودم  

اینم گزارش# امروز من. 

جای همه خالی امروز رفته بودیم باغ پدری فک میکردم زیاد خوردمااا اما کالریم خیلی کم شد. شاید اشتباه زدم شایدم واقعا کالری ماهی کبابی اینا کمه. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@مامانجوجوبودم  

گزارش#  

صبحانه:نان ۲۶ گرم و پنیر و گردو و رطب و ۴‌ گرم کره عسل

ناهار:۴ ق آلبالو پلو ۱۱۳ گرم ران مرغ،سالاد فصل،ماست و آبلیمو

م و :سیب و پرتقال و کشمش و بادام و شکلات تلخ و چای و رطب 

شام:عدسی و ماست کم چرب

ورزش:نیم ساعت حلقه،چالش شکم،چالش ران 

مجاز:۱۶۶۰ مصرفی:۱۶۴۲

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
@مامانجوجوبودم     گزارش#   صبحانه:نان ۲۶ گرم و پنیر و گردو و رطب و ۴‌ گرم ...

عزیزم کالری مجازت اشتباهه هاا

الهه گفته بخاطر کرونا وزن ضربدر بیست منهای دویست کنین فستم ۷۰۰

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
يكي منو راهنمايي ميكنه من ٧٦٨٠٠وزنه الان اون مقدار ك خودم مد نظرمه رو هدف قرار بدم ورنگ انتخاب كنم

چقداضافه وزن داری؟؟

همون اندازه ببین بعدرنگتوانتخاب کن

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی