2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836141 بازدید | 290067 پست
امضا نه تایپیک تو ضیحات اسی

خوب برو صفحه تاپیک های اسی یه تاپیک جامع گذاشته همچی اونجا توضیح داده

تو امضاش هم قسمت ابی ها کلیک کن هم قوانین هست هم زنگبندی

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
امضا نه تایپیک تو ضیحات اسی

😐 اینو بخون   👉🏻👉🏻👉🏻👈🏻خب لینکش رو گذاشتم تو امضام دیگه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم من همه کارارو انجام دادم الان سرگروهو تگ کنم اسممو بنویسه؟؟😊

@kiarash_mami زیبا جون ثبتش کن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم فرقی نمیکنه چه روزی گیاهخواری و خام خواری رو انجام بدیم؟؟ اخه تو توضیحات نوشتین فقط ی روز... ر ...

مطمئنی خوندی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@kiarash_mami   زیبا جون ثبتش کن

مرسی گلم❤❤❤

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
مطمئنی خوندی 

😁😁😁😁 وای ببخشید شرمنده مرسی❤❤

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
😐 اینو بخون   👉🏻👉🏻👉🏻👈🏻خب لینکش رو گذاشتم تو امضام دیگه

اخه بعضیا نمیدونن لینک زیر نوشتس... مث من گاهی یادم میره😰هرچی صفحه اول و امضاتون خوندم به هجا نرسیدم اخری رفتم تو تایپیکاتون 

بسم الله الرحمن الرحیم....          🔴 گروه قرمز                                🔴  وزن شروع90 وزن هدف ۸۵ ... 🔴وزن هدف نهایی60  به امید الله             

ماشاالله چه خبرهههههههههه

خانوما هل ندين به همه ميرسه

همه به رديف بشينين سر و صدا نكنين صداي بامداد و بشنويم

دنياي كوچيك دم در كفشا رو همه فداتشم پاشو بريم دونفري جفت كنيم اين جمع شب برگردن خونه مصيبته پيدا كردن كفشا

از اين به بعد بايد برا كفشا يه نفر بگيريم دم در بشينه خخخخخخ

يا الله يا الله پاتون و دراز نكنين لگد نكنم 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

گزارش#  

فست

ص:چای+خرما

ن:فلافل👀+کاهو+خیارشور(کاملا روغنش را بادستمال گرفته بودم)

میانوعده:چای سبز+کشمش+گردو

ش:یذره نان خشک +پنیر(خیلی گرسنه بودم😥)الان خوردم😑😑😑

بعدشام:سیب

خیلی امروز گرسنه م نمیدونم چرا😩😩😩فقط یدونه سیب مونده بخورم 😤😤😤

مصرفی:۵۰۰

مجاز۵۰۰

آب: ۸لیوان

ورزش:تردمیل+چالش ران+حرکات ساق پا

@ati_hami  

@kiarash_mami  

@مامی_خوشگل  

ب امید کاهش وزن فردا💪💪

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
ماشاالله چه خبرهههههههههه خانوما هل ندين به همه ميرسه همه به رديف بشينين سر و صدا نكنين صداي بامدا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   فست ص:چای+خرما ن:فلافل👀+کاهو+خیارشور(کاملا روغنش را بادستمال گرفته بودم) میانوعد ...

عزیزم میان وعده رو حتما باید بخوریم؟؟چون من زیاد ب میان وعده و شام علاقه ندارم فقط ناهار میخورم 😑😑😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دختر من با كامي ام شكلك نمياد برام

چيه ايني كه گذاشتي؟؟فحش نباشه ميزنم ميتركونمتااا 

ميشي مث پسته جون بوووووووم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
خوب برو صفحه تاپیک های اسی یه تاپیک جامع گذاشته همچی اونجا توضیح داده تو امضاش هم قسمت ابی ها کلیک ...

اره مرسی متوجه شدم رفتم خوندم... الان گروه قرمز هستم... عکسم زدم باید تایید بشه امضامم الان عوض میکنم... 

بسم الله الرحمن الرحیم....          🔴 گروه قرمز                                🔴  وزن شروع90 وزن هدف ۸۵ ... 🔴وزن هدف نهایی60  به امید الله             
دختر من با كامي ام شكلك نمياد برام چيه ايني كه گذاشتي؟؟فحش نباشه ميزنم ميتركونمتااا  ميشي مث ...

خخخخ نه شکلک خنده بوددد

ثبت شدی عزیزم❤

سلام زیبا جونم چطوری 

گزارش# صبحانه 2لیوان چای 2ق کشک 2کف لواش میان وعده  1خرما نهار 1گوجه کوچیک 1تخی آبپز 2کف لواش میان وعده عصر 2لیوان چای شام 10ق لوبیا 2کف لواش کالری سد 570

ورزش 1ساعت پیاده روی چالش با    سن

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت