2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836119 بازدید | 290067 پست
سمیه الهی فدات شم😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤بووووخدا اشتباه لپی بود نوشتم سپیده خواستم تورو بزن ...

❤️😆اره فهمیدم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من کالریم امشب ۵۰۰ تا زد بالا😑باید چکار کنم اصلا حواسم نبود بدون اینکه کالری نون خامه ای رو حساب کن ...

منم این طوری شده بودم 

بامداد خمار گفت فردا باید ۲۰۰ تا ۲۵۰ کالری با ورزش بسوزونی 

۲۰۰ تا هم کمتر ببندی 

میتونی دو تا ۱۰۰ تا یا یه خورده بیشتر تو دو روز جبران کنی 

ولی بیشترش با ورزش جدا از ورزشی که هر روز میکنی بسوزونی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزشهای روز هوازی و قدرتی من😊💪 یک ساعت و ده دقیقه پیاده روی  ۱۵دقیقه حلقه زدم&nb ...

ماشاالله پیاده روی💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#

صبحانه یه لیوان نسکافه

ناهار یه بشقاب سوپ ورمیشل با 2 کف دست نان

میان وعده پاپ کورن و آب هویج

با یدونه ساقه طلایی

شام 3 تا کتلت با 2 کف دست نان

1

کالری مجاز2000

کالری مصرفی 1800

ورزشم نیم ساعت رقص

😉عاشق افکار آدم ها باش نه ظاهرشون
سلام گل🌹قبلا هم ک تو گروه بودی همون کارایی ک قبلا میکردی رو بکن عزیزم 🤗شب ب شب گزارش ورزش خورد خور ...

سلام منم می‌خوام از فردا شروع کنم وزنم ۷۰کیلو هستش زیرگروه کدوم گروهم؟ممنون میشم کمکم کنی

وزن شروع ۷۰وزن هدف اول۶۵وزن هدف دوم۶۰ وزن هدف سوم ۵۵وزن هدف آخرم۵۰بهم انرژی بدین رژیممونشکنم دوستون دارم
سلام عزیزم مهدیه رو که نوشتی بدون فاصله ۲۴ رو با انگلیسی بزن

باشه مرسی

@مهدیه24 حالا شد😁🙏

انشالله بتونیم باهم وزن کم کنیم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
مرضیه جونم نونو برنجتو کم کن حالام ک فک‌کنم محیا خانومی غذا خور شده اره؟اینطوری یکشنبه ها خوشحال تر ...

زیبا جونم

خیلی سخته😣

اما چشم 

نه عشق جان این چه حرفیه واسه همه سختگیریات مرررسی😍😍🤗🤗

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
@donyay_kochak   کجایی نگین جون

داشتم موهامو رنگ میکردم عزیز دلم سه رنگ در اوردم اعصابم خراب شد ارایشگاه هام که بستس

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام میناجون چطوری؟

سلاممممم عزیز دلم تو خوبی🤗🤗🤗منم‌بهترم فداتشم🥰🥰

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤