2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836094 بازدید | 290067 پست
عزیزم اینا هر کدومش چند کالری داره؟ 

عزیزم هنوز وقت نکردم‌حساب کنم 

هروقت حساب کردم تگت میکنم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@بامدادخمار    عزیزم  برای یبوست اگه بخوایم روغن زیتون بخوریم حتما باید صبح ناشتا ب ...

من وحشتناک همیشه یبوست دارم از وقتی رژیم گرفتم ناشتا اب گرم و خاکشیر میخورم برام فوق العاده خوب بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وحشتناک همیشه یبوست دارم از وقتی رژیم گرفتم ناشتا اب گرم و خاکشیر میخورم برام فوق العاده خوب بوده

اب جوش خنک شده یا اب لوله .منم همینطورم یاید امتحان کنم 

خدایا شکرت

اب جوش خنک شده یا اب لوله .منم همینطورم یاید امتحان کنم 

من اب جوش میزارم یه کم خنک شه بعد اخه من تنبلم خاکشیر شستم گذاشتم تو قالب یخ تو فریزر هر روز یه قالب میندازم توش اماده ی خوردنه اینجوری میخورم

من اب جوش میزارم یه کم خنک شه بعد اخه من تنبلم خاکشیر شستم گذاشتم تو قالب یخ تو فریزر هر روز یه قالب ...

چجور میشوری خاکشیرو من همیشه واسم سواله😂از همه چی رد میشه اخه

خدایا شکرت

گزارش#   @مامان_الیساهستم     @kiarash_mami     صبحان ...

نوش جونت. افرین خوب رعایت کردی.

گزارش#  

ص: نان بربری+کیوی+ پرتقال

ن: عدسی+نان

م و+ بادام زمینی+بادام درختی+نخودچی+بستنی سنتی+باقلوا

ش: نان بربری+ماست وخیار

ورزش

پیاده روی تند     یکساعت

درازنشست        110 تا

طناب               40تا

چالش بازو    416kسوزونده

پروانه           35تا

آب   10 لیوان

زیبایی: سیب زمینی خام

کالری مصرفی      1160

کالری مجاز        1213😩

50تا اضافه خوردم.همش تقصیر بستنی و باقلوا بود. فردا کمش میکنم.

گشنمه😢.

@فندق_فسقلی  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#

@helenaa96  

صبحانه شله قلم کار نصف لیوان با دو کف دست نون

نهار ی کفگیر برنج و 6 قاشق قیمه

شام ی کفگیر برنج و 4 قاشق برنج

نصف لیوان هم تخمه کدو خوردم ک نامرد خیلی کالری داشت

1400 تا باید میخوردم دقیقا همینقد مصرف صد

ورزش هم دو راند چالش سی روزه روز دومش. 

نتونستم پیاده روی و... برم بچه ام واکسن دوماهگیشو امروز زد خیلی اذیت شدیم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چجور میشوری خاکشیرو من همیشه واسم سواله😂از همه چی رد میشه اخه

من اولش میریزم تو اب سرد یه کم ته نشین شد ابش که برگا روشه میریزم بیرون چند بار اینکار رو میکنم ، بعدش که هی از این ظرف به اون طرف میریزم تهش اگه خاکی چیزی باشه میریزم بیرون 

گزارش#

صبحانه ۱لیوان اسموتی سبزیجات . قبل ناهار ۴ قاشق ماست+دو برگ اسفناج+یک خیار متوسط

ناهار اندازه کف دست کوکو سبزی +نصف نان باگت+یک خیار شور کوچک +یک برش متوسط گوجه+یک قاشق چای خوری سسکچاپ

میانوعده یک استکان چای با ۱ قند ۳ تو گردو +۱۰ تا بادام

شام نصف هم برگر +نصف باگت+نصف خیارشور+نصف گوجه +سسکچاپ نصف ق چ

میانوعده شام یک لیوان پاپ کرن 

ورزش دو تا ۱۵ دقیق حلقه +۱۰۰ تا دراز نشست+۱۰۰پروانه+۱۰۰ تا طناب+۱۰۰تا پهلو +دو تا چالش شکم و پهلو 

خورانیده ۱۲۰۰😋😋

سوزانیده ۷۵۰ تا 💪💪

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
نوش جونت گلم .طوری نیس دیگه شد جبران میشه.😘

ممنون عزیز دلممم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش# @helenaa96     صبحانه شله قلم کار نصف لیوان با دو کف دست نون نهار ی کفگیر ...

عزیزم یادم رف صدات کنم یکم بالاتر گزارش دادم

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
گزارش# @helenaa96     صبحانه شله قلم کار نصف لیوان با دو کف دست نون نهار ی کفگیر ...

خدا برات حفظش کنه