2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826879 بازدید | 290067 پست
@kiarash_mami     سلام عزیزم خوبی اگ خبر مهمی بود داخل تاپیک لطفا یکی منو تگ کنه زیاد آن ...

سلام فداتشم بهتري؟

خدا بيامرزه پدربزرگتو همش تو فكرتم

خبري شه بهت ميگم عزيزم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام بله  آفرین 😍👌

فقط برا کالری کیک و کلوچه و... که مثل این مینویسه 179  کیلو کالری 

چه طوری باید کالری شو با کالری شمار حساب کنیم یعنی نوشته کیلو کالری بایدبرا کیلو ضربدر هزار کنیم یا چی؟؟

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همگی خوش اومدید❤️❤️❤️

✅اول  اینکه رژیم ما کالری شماریه باید از صبح تا شب کالری هر چی مصرف میکنید رو حساب کنید برنامه کرفس یا مانکن رو بریزید(فرقی ندارن باهم )  و هر چیزی خوردید رو بزنید داخلش خودش براتون حساب میکنه 🔴کالری رژیم هم میشه وزن ضربدر بیست منهای ۱۰۰  ( کالری که برنامه کرفس یا مانکن برای رژیم و هدف میدن اشتباهه شما فقط با برنامه ها کالری غذاهارو حساب کنید ) و دوروز شنبه و‌سه شنبه فست هست که باید ۵۰۰ کالری مصرف کنید ( اگه فست نمیگیرید وزن ضربدر بیست منهای ۲۰۰ ) 🔴نکته 👈🏻 الان بخاطر کرونا برنامه تغییر کرده 👈🏻 وزن ضربدر بیست منهای ۲۰۰ و فست ۷۰۰ بگیرید 🔴 برای عضو شدن تو تاپیک فقط کافیه توضیح ها رو بخونید و رژیم رو شروع کنید گروهتون رو انتخاب کنید و هر شب گزارش بزارید 🔴یک روز پنجشنبه هم خگخ داریم که اجباری نیست ولی بگیرید خوبه چون بدن رو سم زدایی میکنه 🔴ورزش هم داشته باشید حتما حتما تاپیک ورزش رو بخونید👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻  تاپیک ورزش  توضیح همه ی این مطالبی که بالا گفتم و رژیم شیر دهی و .... تو این لینک 👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻توضیح کامل هست  (پست های پایینشو هم بخونید )اگه درباره ی هر کدومش سوال داشتید لطفا اول برید بخونید بعد اگه متوجه نشدید بپرسید  🔴🔴🔴🔴🔴  

1️⃣هر کسی خواست عضو جدید بشه بهش بگید توضیح امضامو بخونه2️⃣کسی که جدید عضو میشه باااید حتما حتما اول بره بادقت توضیح رژیمو بخونه و بعد سوال بپرسه3️⃣لطفا اگه کسی بی ادبی کرد اصلا جواب ندید و فقط اسکرین بگیرید4️⃣دیگه سرگروه نداریم فعلا  ولی گروهبندی رنگی داریم لطفا بخونید و گرهتون رو انتخاب کنید اجباریه 👈🏻گروهبندی رنگی 

5️⃣لطفا همه هر شب گزارش غذا بزارن (البته مثل قبل حذف نمیشید ولی بزارید که انگیزتون بالا بره )6️⃣انرژی منفی ندید مثل اینکه من کم نمیشم من نمیتونم تا میتونید بهم دیگه انگیزه و انرژی مثبت بدید

7️⃣گاهی ممکنه اگه من مطلب مهمی بخوام بزارم تاپیک رو قفل کنم برای چند ساعت که همه بتونند ببینند مطلب رو

8️⃣وزن کشی و فست ها و خگخ هم تو روز خودشون باید باشن

9️⃣کمتر از کالری مجازتون هم مصرف نکنید که استپ میشید

🔟اگه سوالی از من داشتید تگ یا ریپلای کنید که ببینم 

یکشنبه ها وزنکشیه و وزنتون رو تو تاپیک وزن بزارید دهم هر ماه هم سایز هاتونو وارد کنید👈🏻 تاپیک وزن  👈🏻تاپیک سایز🔴 سوالی که جوابش تو توضیحات هست جواب نمیدیم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش#

ص👈نان جو،پنیر، گوجه فرنگی

ناهار👈:پلو+سالاد+روغن زیتون

میانوعده👈شیر، خرما، آب هویج

شام:👈کوکو،خیار ،گوجه فرنگی، کاهو

مصرفی و مجاز 👈1640

ورزش👈۱۰مین تردمیل، دمبل شکم وپهلو،بازو

۸لیوان آب میل شد

@بامدادخمار   @سمیه1396‍  @kiarash_mami    

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
بچه ها متن توضیح رو یبار دیگه میزارم چون میخوام تصحیحش کنم ( توش نوشتم‌گروه رنگی نداریم ولی الان دیگ ...

سلام الهه جان زیره نصب کنم یا کرفس الفرار😂🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
الهه جان شما گفتین هرهفته وزن اعلام کنیم عزیزم من این هفته به دلیل 🌹وزن کشی نکردم ،تواین موارد چی ب ...

🌹 بزار 

البته ما 🎈 میزاریم 

یکی هم اینهفته گوجه 🍅گذاشته بود 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فقط برا کالری کیک و کلوچه و... که مثل این مینویسه 179  کیلو کالری  چه طوری باید ...

چرا ضربدر هزار خب همون ۱۷۹ کالری رو داره دیگه 

منظورمون همون کیلو کالریه 

وزن چیزی رو‌که میخوری بزن تو برنامه خودش میگه چند کالری داره

🌹 بزار  البته ما 🎈 میزاریم  یکی هم اینهفته گوجه 🍅گذاشته بود 😂

چشم، از ماه بعد همین کارو میکنم 😂😂😂

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام الهه جان زیره نصب کنم یا کرفس الفرار😂🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃 ...

مرفس_کانکن# 😂😂

تخم مرغ اب بزززززززز گوجه  یه قاشق عسل  با اب ولرم 

بلال 

ن/// املت گوچه و قارچ 4 قاشق نان 2 کف

اش مادر شوهر بز 2لیوان 2 کف نان 

شام .... بیراشکی خودم بز 2تا 

والا 1400 فک کنم شد چیزی نخوردم  

ورزش امروز واقعا باهام درد میکرد هر روز 500//600 تا میسوزوندم چشم خوردم 

@فونیکس96  

@کابوووس  

@برکه1  

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...
گزارش#   صبحانه:لواش+١٠ گرم پنير+يه ليوان شير ميان وعده:سيب ناهار:٣٠ گرم لواش+تن ماهي عصرو ...

افرین ... عشقم من تگت کردم نشد   

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...
سلام عزیزم یسوال داشتم من تاالان رژیم بودم و کالری مصرفیم ۷۰۰الی ۱۴۰۰بوده وزنمم الان ۸۸هست ازین ببعد ...

اره خب چه بیچوندی سوالتو