2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836094 بازدید | 290067 پست
سلام میشه منم عضو شم تقریبا سه هفته هست با قوانین تاپیک کالری شماری میکنم و دو کیلو کم کردم 😍😍😍

سلام بله 

آفرین 😍👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها میشه لطفا بهم بگید من چجوری امضا و پروفایلمو عوض کنم تازه ثبت نام کردم بلد نیستم 😭😭

اون بالايه صفحه بزن رو پروفايلت بغل اون نامه اس

برو تو ني ني سايت من امضاتو تو اطلاعات كاربري برو ويرايشو بزن امضا بزار

پروفايلم كه مشخصه چجوري بزاري

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

گزارش#  

صبحانه:لواش+١٠ گرم پنير+يه ليوان شير

ميان وعده:سيب

ناهار:٣٠ گرم لواش+تن ماهي

عصرونه:شير قهوه+كيك+پسته بادوم فندق

شام:اش رشته+لواش

ورزش:نيم ساعت حلقه+٣٦ دقيقه ام قدرتي با جم فيت پيش رفتم

كالري مجاز:١٢٨٠

كالري دريافتي:١٢٠٩

@mamanali95    

@nazijun    

@پسته__خانم    

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام بله  آفرین 😍👌

سلام الهه جونم خوبي 

يه سوال چقدر بعده ورزش غذا بخوريم؟

سلام الهه جونم خوبي  يه سوال چقدر بعده ورزش غذا بخوريم؟

سلام عزیزم یکساعت 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم یکساعت 

مرسي عشقم💙💙

زمانی ک روزه ایم رژیم فست هم باید بگیریم؟؟سوال دوم  بچم ۲۰ماهشه شیردهی حساب نمیشم دیگه؟

بله 

نه تا ۱۸ ماهگی 

منم تازه واردم یاد ندارم😔 نمیدونم ب کی دعوت دوستی زدم😥😥😥

ب من درخواست دادی عزیزم. تایید کردم.

دوستمون جواب داد. متوجه نشدی تا بگم باز

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ب من درخواست دادی عزیزم. تایید کردم. دوستمون جواب داد. متوجه نشدی تا بگم باز

ببخشید شرمندم.تشکر عزیزم 🌹ببخشید ی سوال دیگه وقتی روزه ایم گزارش رژیممونو موقع سحر بزنیم اشکال نداره؟

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

گزارش#  

صبحانه : نان و ارده و عسل🍯🥖

میان وعده : چای نبات🍵

ناهار : خوراک لوبیا

میان‌ وعده : نسکافه و آجیل ☕️🥜🌰

شام : سینه مرغ پخته  🐓😂😂

کالری کل : ۱۱۰۰

ورزش : ۳۰ مین پیاده روی 🚶‍♀️🚶‍♀️

@tamana366    

تولد گل پسرت هم مبارک😍😙💝

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

ببخشید شرمندم.تشکر عزیزم 🌹ببخشید ی سوال دیگه وقتی روزه ایم گزارش رژیممونو موقع سحر بزنیم اشکال ندار ...

دشمنت عزیزم. این چ حرفیه.

گزارش رو هرشب تا قبل از ساعت 10 و 11 باید بدیم. ماه رمضون وقتی شام خوردی و افطار کردی گزارش بده.

سحری میشه برا فردا کالریش.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..